2 din 2
2
Am formatat computerul si nu stiu cum sa imi transfer din nou aplicatiile!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Specter - 15 Ianuarie 2009 02:17 AM

Clarific. Am formatat calculatorul fara sa salvez back-up sau aplicatii pentru ca am crezut ca dupa aceea iTunes va copia oricum tot ce am pe telefon. Nu m-am inselat in totalitate, a copiat contacte, setari, bookmarks… Dar cand sa sincronizez aplicatiile - surpriza: nu exista optiunea “merge”. Asadar sincronizarea e unidirectionala in acest caz, iTunes nu copiaza softurile de pe telefon pe comp ci de pe comp pe telefon, iar eu nemaiavand nimic acolo mi-ar sterge tot. Ramane sa le descarc din nou, gratis, si sa le salvez pe un dvd ca sa evit problema asta pe viitor.

Îți recomand călduros pt viitor o bună aplicație de backup global. Mie îmi place iBackup (Martin Jahn), dar sînt și altele, Backup și Time Machine (Apple) etc. etc. Alege una care-ți place și cu care te familiarizezi și fă backup periodic, te va salva de multe necazuri.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08
toma - 15 Ianuarie 2009 02:07 AM

Dacă n-ai făcut back-up, trebuie să-ți aduci aminte ce aplicații ai avut și să le descarci din nou de pe AppStore pe iPhone direct sau din iTunes Store pe computer.

dar daca nu mai tii minte exact ce ai dat jos (moca sau pe bani), exista vreo solutie?
istore-ul tine minte in momentul in care vreau sa dau jos din nou o aplicatie daca am mai luat-o
o data sau nu, insa in history nu imi arata o lista completa a aplicatiilor pe care le-am dat jos all time.

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Te poti uita in email-urile de la iTunes ca sa vezi ce aplicatii ai downloadat. Asta in cazul in care ai pastrat mesajele!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

e o idee! nu m-am gindit, sper ca nu le-am sters… multam

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

simplu. Click dreapta pe telefon in iTunes si dai transfer purchases. Asa transferi cel putin aplicatiile care le ai in momentul asta pe telefon.
Apoi ca sa fii sigur, te duci pe tab-ul de applications si debifezi sincronizarea de aplicatii.

Pe langa asta, potida click pe account in iTunes store si vezi istoricul download-urilor. Le poti downloada astfel din nou, mai usor.

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.01.09

Mda, la asta nu ma gandisem… Oricum mie imi trebuie doar aplicatiile din telefon, cele pe care le-am dezinstalat nu ma mai intereseaza. Cu toate astea, pastrez o lista cu tot ce am cumparat vreodata de pe iTunes, inclusiv pretul fiecarei chestii. Am 37 de aplicatii, dintre care 33 pe telefon, iar pretul lor total se ridica la… 115 EURO!!! Nu stiu voua cum vi se pare, dar eu am fost destul de surprins cand am facut calculul. Toate astea le-am luat in doar doua luni, dar nici ca ma mai intereseaza ceva in momentul asta, am dat jos tot ce-a fost mai bun.

2 din 2
2