Salut,
Stiu ca s-a discutat cum se face unlock pentru 2.2 pentru iPhone 2G, dar nu asta este problema mea. Oricum nu stiu sa folosesc pwnage tools alea se invata!
Va spun sincer ca nu am fost curios cum se face pwnage ala, si de aceea va rog sa nu incepeti cu “s-a discutat”. Am 2 intrebari si atat !
“PROBLEMA” mea este urmatoarea: VREAU sa fac update la 2.2 (am 1.1.4) dar vreau sa fac back-up la contacte, vreau sa fiu sigur ca dupa ce o sa am 2.2 o sa am toate contactele neatinse !
Cum fac ?
Ce program sa folosesc mai bine pentru a face updateul la 2.2 si unlock-ul?
Multumesc
1. sincronizezi contactele cu iTunes
2. faci update-ul la 2.2 si unlock (pt asta search pe forum sau google)
3. sincronizezi din nou cu iTunes si iti va face pune la loc toate contactele, muzica, filmele si ce-ai mai avut, mai putin aplicatiile de 1.1.4
vad ca ai mac. Faci sincronizare intre iphone si mac la contacte. Ti le pune in mac. Faci update, faci pwnage, desimlocked si tot ce vrei, si pe urma faci din nou sincronizare intre mac si iphone. Si o sa le ai din nou in iphone exact ca inainte.
da, si pe mine m-ar interesa pentru cineva. am incercat sa-i fac cu pwnage si spune ca nu e compatibil. imi spune acelasi lucru si mie care am 2.1 si facut ultima oara tot cu pwnage. l-am facut in felul urmator: update din itunes de la 2.0 la 2.1, apoi cu pwnage pus 2.1. asta e procedura? nu merge direct?
cu iPhonu prietenului mi-a fost frica sa fac la fel.
Ce program imi recomandati pentru “pwnage” asta ?
Programul care e ok din toate punctele de vedere, nu am chef de experimente (cum era inainte cu iPlus si ziphone)
Contactele le-am bagat in Address Book, am facut back-up, e OK asa ?
Nu am facut back-up cu iTunes ! O sa incerc si cu iTunes, sa fiu sigur ca o sa le am
mersi !
edit: Cum fac back-up cu iTunes la iPhone ? nu radeti dar sincer sa fiu nu ma pricep, stiu ca pe voi va stresez (voi care stiti)
[ Modificat: 16 Ianuarie 2009 08:10 PM de virus_luci ]
Pai backup=sync….cand sicronizezi, prima etapa din sync este backup.
Cat despre program de pwn….de cand a aparut 2.0 nu mai sunt 267483827 mil de aplicatii pt unlock…acum sunt doar doua…QuickPwn sau PwnageTool…ambele facute de cei de la Dev-team…un download direct si sigur gasesti pe blogu lor oficial…nu mai stiu adresa exacta (sunt pe iPhone acum)..dar rezolvi cu un search in google la “dev-team” (ca sa fi sigur ca e ala, are o tema cu gri si alb si ultimu lor post este despre JB LA IPOD TOUCH 2G numit redsn0w . De acolo ai si linkuri spre tutotiale pe iclarified…di daca nu le gasesti intra tu pe iclarified si dai search acolo. Bft!
PS: QuickPwn e mai rapid si mai user friendly. Adik setarile de JB sunt presetatr avand numai optiunile urmatoare: daca vrei Cydia, Instaler, sa skimbi Boot Logos si sa faci Unlock. In continuare iti trebuie BL3.9 si BL4.6!
PwnageTool este un fel de expert mode si ai mau multe optiuni la nivelul de JB!
[ Modificat: 16 Ianuarie 2009 08:42 PM de Chucky ]
mersi mult Chucky!
Cred ca o sa folosesc QuickPwn, e bine asa da?
Nu vreau ca iPhone al meu sa faca carfoti prajiti, scuzati cacofonia , eu vreau sa vb la el sa scriu sms si vreau 2.2 ca am vazut niste aplicatii dragute prin AppStore!
Pentru ce vreau eu cred ca e ok QuickPwn, nu ?
Mersi !
Este f bun QuickPwn…numai sa fi atent la final cand trebuie sa apesi combinatiile de butoane pt anumite durate…programu nu te asteapta sa apesi butonele asa ca fi atent si apase-le la timp. Si kiar daca ti se pare putin brutal apasa butoanele mai tare sa fi sigur ca face contact si sa iasa treaba bine. Sper sa nu intampini probleme. Bft!
Ca sa lamurim…ambele au la baza acelasi cod de Unlock si de JB. Teoretic sunt acelasi program…exista tutoriale pt amandoua….unu are mai multe optiuni (PwnageTool), celalalt mai putine (QuickPwn), adik e pt cei care nu vor sa se bage adanc in setari de care nu au habar. Am impresia ca poti evita anumite setari dificile in PwnageTool….totusi alwgerea e a ta.
Procesul de Unlock si JB este ACELASI in ambele programe!
Intrebare (m-a pus cineva pe ganduri):
Pot sa fac update direct la 2.2, daca am 1.1.4 ??
Nu cred ca este neaparata nevoie sa trec prin fiecare versiune 2.x, sau poate e ceva nou odata cu versiunea 2 a softului!
Mersi !
Eu mi-am facut jailbrake la iphone 3g, cei drept, cu tutorialele de la iclarified si pot spune ca sunt foarte exacte. Problemele pe care le-am intampinat au fost: sa fac restore la versiunea de os ce continea cydia in DFU mode. Nu am reusit acest lucru in 10.5.6, dar a mers din prima pe 10.5.5. Acum nu stiu daca aceasta probleme se regasesc si in operatiunea de jailbrake la iphone 2g.