Urbee (se gaseste si in iTunes US, presupun ca si in RO, nu stiu ca nu am cont dar sigur este) este prima aplicatie de iPhone special pt. Romania facuta. Interesant conceptul , este un calendar care te anunta de diverse evenimente sociale, piese de teatru etc ..
[ Modificat: 21 Ianuarie 2009 11:37 PM de Administrator ]
Urbee (se gaseste si in iTunes US, presupun ca si in RO, nu stiu ca nu am cont dar sigur este) este prima aplicatie de iPhone special pt. Romania facuta. Interesant conceptul , este un calendar care te anunta de diverse evenimente sociale, piese de teatru etc ..
cu tot respectul pt creator, este absolut enervantă la capitolul înregistrare. Ce are nevoie de toate datele mele? Mă mir că nu mă întreabă cînd am cunoscut-o pe nevastă-mea, în ce împrejurări și ce mai facem noi așa, în general. Lipsa diacriticelor, absolut de neadmis pt o aplicație iPhone, care are suport FULL UNICODE, pt cine nu știe, este – pt mine - enervantă.
Am șters aplicația fără mari regrete, pînă ce autorul face ceva ca lumea, mac-style, nu caca-style, Dîmbovița English.
Eu astora care imi cer prea multe date, le dau date false; sa se spele pe cap cu ele.
De acord si eu. Eu am zis numarul de telefon de la taxi, email-ul de la cei ce livreaza pizza
Se vrea o aplicatie utila, dar pe langa faptul ca, cel putin deocamdata, este incompleta… de ce Dumnezeu imi cere numarul de telefon?
O intrebare:
este obligatoriu ca descrierea unei aplicatii in AppStore sa fie in limba engleza? Pentru ca mi se pare ciudat sa fie o aplicatie in limba romana, produsa de un roman, destinata romanilor dar descrierea ei sa fie in engleza!
E o aplicație gratis. Dă din coate pe lîngă multe mii de porcării, multe din ele pe bani. Prea o căutăm la dinți și la pedigree. Avem mail-ul autorului, putem să-i sugerăm îmbunătățiri. Eu zic că inițiativa e lăudabilă.
E o aplicație gratis. Dă din coate pe lîngă multe mii de porcării, multe din ele pe bani. Prea o căutăm la dinți și la pedigree. Avem mail-ul autorului, putem să-i sugerăm îmbunătățiri. Eu zic că inițiativa e lăudabilă.
N-am zis că nu e lăudabilă, iar critica mea sper să o ia constructiv. Acuma ce vrei, să-l laud cînd am destule motive să nu o fac? Pe mine cine mă laudă cînd greșesc? Nimeni, se grăbesc să-mi dea cu paru-n cap.
Salut la toata lumea, eu fac parte din echipa Urbee (ce-i drept, partea care se ocupa doar cu comunicare/promovare, nu programare/coding dar sunt si eu pe acolo).
In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca ati folosit aplicatia, si ati dat feedback, pe care l-am citit si il vom lua in considerare.
Acum, vizavi de problemele ridicate.
Datele cerute la inregistrare.
Urbee face parte dintr-o retea de site-uri (Metropotam, Invita, 100eyes si Coolio) pentru ca exista un single sign on, si pe toate site-urile trebuie completate aceleasi date. Urbee daca face parte din reteaua asta nu paote fi diferit, si in plus cine are cont pe Metropotam, Invita sau Coolio, isi downloada si Urbee. Sau invers, cine si-a facut cont pe urbee are acces si la aceste servicii. Deci va oferim mai mult decat Urbee in schimbul acelor date de care avem nevoie si pentru ca vrem sa facem concursuri in viitor.
In legatura cu problema diacriticelor
Urbee facand parte din reteaua Metropotam, are o baza de date de locatii si evenimente comuna cu site-ul Metropotam, pe care dupa cum puteti vedea cu usurinta… nu sunt diacritice.
Sper ca astfel v-am mai lamurit putin si asteptam in continuare sugestii si sfaturi pentru ca Urbee sa fie mai bun, mai complet, mai util.
Mulțumesc, voi re-evalua aplicațiunea în lumina acestor detalii.
Alt nume decît Diana Cuurbee nu ai putut găsi?! Acuma, știu și eu, gusturile nu se discută, totuși… E drept că bărbații, adesea, se uită la c… fetelor, totuși acesta este un forum de discuții, nu voyeurist.
Și de ce ăia nu folosesc diacritice? La ei / la voi nu a ajuns UTF 8 sau de ce?
Oops. Gata, ispita de a se face glume porcoase a disparut. Sper
Anyway, nu folosim pentru ca Google nu este inca foarte prietenos cu diacriticele.
„Ispita” nu e de partea mea, dar – efectiv – prima formă a nom d’écran-ului era aiurea. Cred că nu ți-ai dat seama ce ai emanat.
Cît despre capacitatea lui google de a fi prietenos sau nu cu UTF 8, iată două teste:
1. căutînd Știrbei Vodă (cu s comma below) și
2. alt exemplu căutînd Țibleș (cu t comma below urmat de s comma below).
Concluzia: pretexte ca să evitați munca serioasă. Îmi pare rău, nu vă iert. Nu că aș fi sclifosit ori cusurgiu… nu-mi plac lucrurile de mîntuială acoperite de pretextul muncii ușurele. Nu țin. Mai ales că iPhone, pt care e făcută aplicația, suportă așa de frumos UTF 8.
P.S. Mi-a plăcut, mărturisesc, felul cum ai întors-o din condei cu cacofonia impardonabilă, rezultă că eu aș fi vinovatu. Asta îmi aduce aminte de bancul cu Bulă corigent la geometrie și cum o face el pe profă de rîstul clasei. Ți-l spun la proxima ocazie.
Cattus-e, un singur lucru nu-mi place la tine: pomenesti de un banc si zici ca-l vei spune altadata. Ne lasi cu asteptarile in expectanță
Un banc bun costă și are farmec spus, nu scris. Bancul cu Bulă și profa de geometrie e faimos, o bună introspecție în psihologia abisală și a analizei freudiene în domeniul vieții sexuale, de vreme ce mă luă cu asta.