2 din 4
2
Urbee prima aplicatie pt. iPhone special creata pt. Romania
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Ispiteste oamenii sa vina la meeting :D.

In legatura cu:

DianaUrbee - 19 Ianuarie 2009 05:53 PM

Urbee face parte dintr-o retea de site-uri (Metropotam, Invita, 100eyes si Coolio) pentru ca exista un single sign on, si pe toate site-urile trebuie completate aceleasi date. Urbee daca face parte din reteaua asta nu paote fi diferit, si in plus cine are cont pe Metropotam, Invita sau Coolio, isi downloada si Urbee. Sau invers, cine si-a facut cont pe urbee are acces si la aceste servicii. Deci va oferim mai mult decat Urbee in schimbul acelor date de care avem nevoie si pentru ca vrem sa facem concursuri in viitor.

De ce nu folositi OpenID?

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bine, da’ promiti ca-l spui la Sibiu?

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 19 Ianuarie 2009 08:22 PM

Bine, da’ promiti ca-l spui la Sibiu?

Absolut…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
DianaUrbee - 19 Ianuarie 2009 05:53 PM

Datele cerute la inregistrare.

Urbee face parte dintr-o retea de site-uri (Metropotam, Invita, 100eyes si Coolio) pentru ca exista un single sign on, si pe toate site-urile trebuie completate aceleasi date. Urbee daca face parte din reteaua asta nu paote fi diferit, si in plus cine are cont pe Metropotam, Invita sau Coolio, isi downloada si Urbee. Sau invers, cine si-a facut cont pe urbee are acces si la aceste servicii. Deci va oferim mai mult decat Urbee in schimbul acelor date de care avem nevoie si pentru ca vrem sa facem concursuri in viitor.

Dar de ce nu pot hotara eu daca vreau cont pe toate siteurile voastre din retea?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

La asta ma gandeam si eu, de ce-mi trebuie cont ca sa folosesc aplicatia? Daca vreau optiuni in plus bine, imi fac cont, dar sunt sigur ca pot vedea tot ce-mi doresc si fara (mentionez ca nu am vazut niciunul din siteuri si nici aplicatia).

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ca să o iau și eu pe panta întrebărilor fără rost: de ce-mi trebuie iPhone ca să pot folosi aplicația? LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.01.09

Urbee exista si pentru telefoane mobile normale si se poate downloada de pe site-ul http://urbee.ro.

Dar de ce nu pot hotara eu daca vreau cont pe toate siteurile voastre din retea?

Toate site-urile au o baza de useri comuna, deci datele tale se afla intr-un singur loc. Acele date odata introduse iti permit accesul pe toate celalalte site-uri.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu stiu daca ai inteles intrebarea, eu tocmai am reusit sa accesez metropotam, si nu am user. pe iPhone de ce-mi trebuie?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: 

Urbee poti sa ti-l iei pe iPhone fara cont in retea dar este doar softul propriu-zis. Contul in reteaua Metropotam se face din aplicatie si iti permite sa o actualizezi ca sa ai si content-ul cu pricina (evenimente, locatii, etc). Sa inteleg ca ti-ai facut cont in Urbee si nu ai putut sa te loghezi pe Metropotam?

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
Rank
Newbie
Din: 

De fapt nevermind ca am vazut ca ai zis mai devreme ca nu ti-ai luat aplicatia. smile

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

de fapt am luat-o in timp ce scriam mesajul, ca sa fiu sigur ca nu vorbesc prostii. tot nu sunt sigur ca ai inteles. am intrat pe unul din acele siteuri si pot sa-l citesc fara sa am cont. de ce nu pot sa fac asta si pe iPhone?

oricare ar fi raspunsul, nu e de bine ca nu se poate.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Ce ma apuza este ca pe site, la sectiunea demo, apare un Nokia N73 smile
De ce Nokia? De ce N73? Exista un contract de parteneriat intre voi si Nokia sau asa v-a venit voua?
Chiar imi era dor - NOT sa “butonez” un Nokia shut eye

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Hai să rămînem la subiect. Urbee or not urbee….  smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
Rank
Newbie
Din: 

Decat sa il comparam cu Metropotam care este intai si intai un site de publishing care exista pentru a-i consumat contentul, mai bine sa il comparam cu Invita si Coolio. Pe Invita nu poti sa pui evenimente, pe Coolio nu poti sa pui produse, daca nu ai profil.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
Rank
Newbie
Din: 

Ce ma apuza este ca pe site, la sectiunea demo, apare un Nokia N73

Niste oameni draguti de la Nokia ne-au scos la cofetarie. smile

Toma, wise man you are. Dar la intrebarea asta trebuie sa priveasca fiecare adanc in sufletul sau (sau in meniul telefonului) si sa ia decizia singur. Sper doar sa va fiu de ajutor cu ceva info in plus. smile

2 din 4
2