cum zice lumea - e ceva in atmosferă
dar suntem maturi și depășim cu eleganță peste tot ce e trecător ;)
[offtopic] :) Eleganța omului care i-a tăiat craca de sub picioare unui macuser care a avut o sugestie cinstită (cu care și eu sînt de acord). Nici eu mă dau în vînt după mesajele lui Andrei, în general, dar relativ la sugestia lui de îmbogățire a notificărilor prin email chiar nu văd ce ți-a cășunat. Și am citit thread-ul de vreo 3 ori. Aș fi răspuns acolo, dar ți-ai luat jucăriile și-ai închis subiectul.[/offtopic]
Referitor la Urbee, aș dori să fiu nițel reconciliant. Într-adevăr “primei aplicații românești pentru iPhone” nu-i puteau lipsi diacriticele. Într-adevăr, dacă ea își ia conținut din același loc ca și site-urile în chestiune, atunci nu e deloc simplu de corectat problema. Într-adevăr, site-urile respective ar fi trebuit să fie scrise cu diacritice încă de la început, dar dacă decizia lor de a face acest compromis a fost făcută cu asumarea pierderii a 5% (Doamne, oare chiar atît de puțini am rămas?) din publicul-țintă, atunci ăsta e prerogativul lor.
E într-adevăr păcat că lucrurile stau așa, dar dincolo de sugestie și critica cea constructivă (scuze Dragoș, dar a lui Cattus nu cred că a depășit limitele avînd în vedere cine e) tot ce putem face e să lansăm apelul: care puteți face mai mult și mai bine… faceți!
Eu unul abia aștept să apară Palm Pre și în România. Promit că imediat după lansare o să apară aplicații în românește corect scrise, presupunînd evident că le aprobă ei în magazinul virtual.