4 din 4
4
Urbee prima aplicatie pt. iPhone special creata pt. Romania
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05
dacuBurebista - 21 Ianuarie 2009 03:30 AM

cum zice lumea - e ceva in atmosferă
dar suntem maturi și depășim cu eleganță peste tot ce e trecător ;)

[offtopic] :) Eleganța omului care i-a tăiat craca de sub picioare unui macuser care a avut o sugestie cinstită (cu care și eu sînt de acord). Nici eu mă dau în vînt după mesajele lui Andrei, în general, dar relativ la sugestia lui de îmbogățire a notificărilor prin email chiar nu văd ce ți-a cășunat. Și am citit thread-ul de vreo 3 ori. Aș fi răspuns acolo, dar ți-ai luat jucăriile și-ai închis subiectul.[/offtopic]

Referitor la Urbee, aș dori să fiu nițel reconciliant. Într-adevăr “primei aplicații românești pentru iPhone” nu-i puteau lipsi diacriticele. Într-adevăr, dacă ea își ia conținut din același loc ca și site-urile în chestiune, atunci nu e deloc simplu de corectat problema. Într-adevăr, site-urile respective ar fi trebuit să fie scrise cu diacritice încă de la început, dar dacă decizia lor de a face acest compromis a fost făcută cu asumarea pierderii a 5% (Doamne, oare chiar atît de puțini am rămas?) din publicul-țintă, atunci ăsta e prerogativul lor.

E într-adevăr păcat că lucrurile stau așa, dar dincolo de sugestie și critica cea constructivă (scuze Dragoș, dar a lui Cattus nu cred că a depășit limitele avînd în vedere cine e) tot ce putem face e să lansăm apelul: care puteți face mai mult și mai bine… faceți!

Eu unul abia aștept să apară Palm Pre și în România. Promit că imediat după lansare o să apară aplicații în românește corect scrise, presupunînd evident că le aprobă ei în magazinul virtual.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

[offtopic]Nici unul din administratori nu are idee cum să modifice chestia aia cu mail-ul în varza de Expression Engine. Pentru toate modificările site-ului noi PLĂTIM din buzunarul nostru un programator. Dacu’ l-a invitat pe Andrei să sape în documentația EE să ne zică cum se face asta - Andrei a zis că nu vrea să se implice. Așa că s-a închs thread-ul. Capisci ?[/offtopic]

Urbee - 99% că nu are diacritice deoarece programatorilor le este lene să instaleze un keymap românesc. Le recomand Romanian Programmers - este EXACT ca cel US așa că să nu aibă teamă că le dispar []{}\|`~

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05
psergiu - 21 Ianuarie 2009 07:03 PM

[offtopic]Nici unul din administratori nu are idee cum să modifice chestia aia cu mail-ul în varza de Expression Engine. Pentru toate modificările site-ului noi PLĂTIM din buzunarul nostru un programator. Dacu’ l-a invitat pe Andrei să sape în documentația EE să ne zică cum se face asta - Andrei a zis că nu vrea să se implice. Așa că s-a închs thread-ul. Capisci ?[/offtopic]

[offtopic]Nu știam ca Andrei e expert în EE. Eu am crezut că e doar un user obișnuit care vine cu o sugestie bună. Dacă se pricepe la EE și n-a vrut să ajute, atunci e altă treabă. Dar dacă nu se pricepe… e ca și cum eu m-as duce la service-ul auto ca să le cer să-mi repare mașina… și ei mi-ar zice “Bun, și ce propui? Sapă și mata într-un curs de mecanică și spune-ne ce să-i facem, altfel tre’ sa plătim noi un mecanic. Ah, nu te pricepi la mecanică auto? Ce spui acolo, ai crezut că de-asta sîntem noi puși aici? Vaaai, ne pare rău. La noi clienții tre’ să-și aducă de-acasă atît problema, cît și soluția. Subiect încheiat.” Apropos, cine vă pune să plătiți din buzunarul vostru?! Nu-mi amintesc să-mi fi cerut cineva să contribui la hosting-ul macuser.ro și să fi refuzat. Și thread-ul nu trebuia închis pînă nu ați fi intrebat măcar dacă altcineva de pe forumul ăsta mare, în afară de Andrei, nu-i dispus să contribuie la o posibilă soluție. Eu zic să desființați cu totul rubrica de sugestii.[/offtopic]

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

foarte utila aplicatie. felicitari pt implementare. acum daca se lucreaza si la grafica ar fi de 5 stele

o mica sugestie la click pe adresa sa deschida imaginea din yahoo maps cu harta.

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

o să vedem diferențele la versiunea următoare wink

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

eu incerc sa imi fac cont si imi da urmatoarea eroare (vezi foto)

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ma așteaptă un timp - e o problemă la serverul lor….

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
alxx - 21 Ianuarie 2009 03:24 PM

Într-adevăr “primei aplicații românești pentru iPhone” nu-i puteau lipsi diacriticele. Într-adevăr, dacă ea își ia conținut din același loc ca și site-urile în chestiune, atunci nu e deloc simplu de corectat problema.

E într-adevăr păcat că lucrurile stau așa, dar dincolo de sugestie și critica cea constructivă (scuze Dragoș, dar a lui Cattus nu cred că a depășit limitele avînd în vedere cine e) tot ce putem face e să lansăm apelul: care puteți face mai mult și mai bine… faceți!

Eu unul abia aștept să apară Palm Pre și în România. Promit că imediat după lansare o să apară aplicații în românește corect scrise, presupunînd evident că le aprobă ei în magazinul virtual.

Sînt conștient de faptul că oamenii s-au supărat și anticipam că se puteau supăra. Nu am criticat cu răutate, chiar dacă acid (nu pot altfel). Dacă ei s-au supărat, nu am ce le face. Cine se supără de o critică sinceră, nu are ce căuta în lumea asta. Ce ne-am face dacă ne-ar lăuda toțI? Ne-am duce naibii de rîpă.
Mi-a plăcut și mie Palm. Așa cum arată în prezentare, mi se pare că vine, totuși, prea tîrziu. De fapt, va apărea prin iunie, parcă. Pînă atunci, apare iPhone 4G! Nici nu cred că Palm OS se mai poate reafișa peste MAC OS X de iPhone, e prea tîrziu. Exact cum a fost prea tîrziu pt Corel Word Perfect să refacă drumul pierdut prin 1992-1995. Și ce aplicație era! Superbă.
Să vedem, zise orbul, poate nu văd eu bine.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
alxx - 21 Ianuarie 2009 07:25 PM
psergiu - 21 Ianuarie 2009 07:03 PM

[offtopic]Nu știam ca Andrei e expert în EE. Eu am crezut că e doar un user obișnuit care vine cu o sugestie bună. Dacă se pricepe la EE și n-a vrut să ajute, atunci e altă treabă. Dar dacă nu se pricepe… e ca și cum eu m-as duce la service-ul auto ca să le cer să-mi repare mașina… și ei mi-ar zice “Bun, și ce propui? Sapă și mata într-un curs de mecanică și spune-ne ce să-i facem, altfel tre’ sa plătim noi un mecanic. Ah, nu te pricepi la mecanică auto? Ce spui acolo, ai crezut că de-asta sîntem noi puși aici? Vaaai, ne pare rău. La noi clienții tre’ să-și aducă de-acasă atît problema, cît și soluția. Subiect încheiat.” Apropos, cine vă pune să plătiți din buzunarul vostru?! Nu-mi amintesc să-mi fi cerut cineva să contribui la hosting-ul macuser.ro și să fi refuzat. Și thread-ul nu trebuia închis pînă nu ați fi intrebat măcar dacă altcineva de pe forumul ăsta mare, în afară de Andrei, nu-i dispus să contribuie la o posibilă soluție. Eu zic să desființați cu totul rubrica de sugestii.[/offtopic]

[offtopic]Imi rezerv dreptul la replica si spun ca eu nu ma pricep EE si sunt un user obisnuit dupa cum ai crezut si tu. Faptul ca sunt un user obisnuit stia si modertorul/administratorul… invitatia la solutii pentru problema pusa de mine a fost de fapt o expresie sarcastica.
Pilda cu service-ul auto explica intocmai felul in care am perceput si eu situatia. Diferenta ar fi ca la service platesti, in caz ca primesti servicii. Ei bine eu nu am platit (nici nu se pune cazul) dar crezusem ca feedback-ul este necesar si dorit (mi s-a dovedit contrariul).

@psergiu
intelesesem ca e imposibil / un inconvenient in a face modificarea propusa de mine si a fost ok. Nu am venit cu un ordin ci am vrut sa vad “deschiderea” altora la sugestia mea. Am fost “plesnit” din nou![/offtopic]

@para
Eu am sters-o ieri in schimb doi amici de-ai mei primesc aceeasi eroare la inregistrare.
Probabil aplicatia se auto-distruge smile

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

prea multe offtopicuri cu umori personale

CLOSED

4 din 4
4