va salut pe toti!sunt utilizator mac de 3 saptamani si as avea nevoie de un pic de ajutor.Va multumesc!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Targu Mures
Macuser din: 18.12.08

Mi-am downloadat de pe torrenti fifa manager09.am urmat procedura de dezarhivare si am lansat imaginea jocului(rld-fim9.iso)....se deschide pe desktop un disc Manager09 si il accesez.aici apare necazul…..in fereastra nou deschisa ,printre altele, gasesc autorun.exe , cu ajutorul caruia as putea sa instalez jocul. Problema este ca nu se deschide si imi apare un mesaj de genul: “The contents of the file Autorun.exe can not be extracted with this program”.......programul la care se refera este The Unarchiver.Voi putea juca vreodata Manager pe Mac?!Va multumesc anticipat pentru ajutor!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

Raspuns rapid: Nope, nu, never, jamais raspberry tre sa instalelzi jocuri de mac pe mac altfel instaleaza ti windoze pt jocuri cu exe in coada.
si p.s nu se discuta despre chestii luate ilegal pe forumul macuser. sfat citeste regulamentul smile
bafta

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Targu Mures
Macuser din: 18.12.08

multumesc mult!si scuzati, am sa citesc regulamentul.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

n ai dc sa te scuzi, asa se invata, cititnd sau intreband raspberry si legat de subiect daca ai mac cu intel poti sa iti pui windoze cu bootcamp si sa te joci la framrateuri mari.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

http://www.bigdownload.com/games/football-manager-2009/pc/football-manager-2009-vanilla-demo-mac/ uite demo-ul; incearca-l si dupa aceea il poti cumpara din mai multe locuri…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

http://www.apple.com/games - toate jocurile pentru Mac care exista (PPC & Intel)
Jocurile care merg pe Mac trebuie sa aiba la coada .dmg/.toast sau daca esti ceva maestru in CrossOver merg si alea de Window$.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.