1 din 2
1
iphone3G 8G 2.2
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.01.09

salut,am si eu o problema cu iphonul 3G de acivat lam activat a ramas in schimb NO SIM indiferent de cartela :( ajutati-ma va rog…lokuiesc in irlanda si e in reteaua O2

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
cerevatok - 19 Ianuarie 2009 09:45 PM

salut,am si eu o problema cu iphonul 3G de acivat lam activat a ramas in schimb NO SIM indiferent de cartela :( ajutati-ma va rog…lokuiesc in irlanda si e in reteaua O2

Pai daca e luat oficial de la O2 din Irlanda, adreseaza-le lor intrebarea asta, sigur te vor ajuta!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

da dar problema e ca nu la m luat oficial din shop

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
cerevatok - 20 Ianuarie 2009 01:00 AM

da dar problema e ca nu la m luat oficial din shop

Trebuie să cauți pe cineva care se pricepe la așa ceva, greu să te sfătuiască cineva numai din foarte vaga ta descriere. Sînt sigur că și irlandezii practică așa ceva, precum beau bere neagă și fac politică.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Trebuie sa-i faci unlock, evident. Uita-te pe iclarified.com sau pe hacktheiphone.com.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1558 - ca sa ii faci jailbreak
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=2538 - ca sa ii faci unlock cu yellowsn0w

si in cazul in care ai pe mac 10.5.6 atunci iti va trebui asta inainte de toate: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=2493

Succes!

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

NO SIM pare a sugera niste contacte proaste cu SIMul, si nu cred ca tine de unlock sau jailbreak.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

S-ar putea ca huk sa aiba dreptate. Incearca cu o alta cartela dintr-o retea care nu distribuie iPhone-ul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pai a incercat, a scris din primul mesaj. goosebumps4, daca nu te pricepi macar fii atent.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 20 Ianuarie 2009 02:59 AM

NO SIM pare a sugera niste contacte proaste cu SIMul, si nu cred ca tine de unlock sau jailbreak.

Din foarte încîlcita descriere a colegului nostru, ar rezulta că cineva i l-a descuiat și că, în ciuda acestui fapt, tot nu merge. Nu e clar dacă a mers un timp și apoi nu a mers sau nu a mers deloc. Dacă „deloc”, atunci, clar, nu l-a descuiat cum trebuie și trebuie reluată operațiunea. Nu rezultă nici de ce spune că a fost descuiat dar, de fapt, nu a fost sau a fost și nu a mers doar? Persoana care l-a descuiat nu-l poate face să meargă, totuși? Înțeleg că nu posesorul l-a și descuiat.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 20 Ianuarie 2009 03:14 AM

Pai a incercat, a scris din primul mesaj. goosebumps4, daca nu te pricepi macar fii atent.

Mea culpa in legaturca cu cartelele. Cat despre partea de priceput recunosc ca nu sunt cel mai pus la punct in domeniu, dar stiu de ce probleme m-am mai lovit si eu in ultimele saptamani, de cand am iphone, si incercam si eu sa ajut omul cum stiu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 20 Ianuarie 2009 03:17 AM
huk - 20 Ianuarie 2009 02:59 AM

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=2493
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1557

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cattus, vezi ca tu ai pus link cu jailbreak pentru iphone 2g si cerevatok are 3g.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 

da intradevar nu eu mi l-am descuiat, si nu a mers deloc,cum sa fac operatia de descuiat din nou ? am facut unlock cu yellowsn0w si tot nu a mers dar iphonul imi citeste simul adica daca folosesc netul in iphon banii din contul simului se duc cite putin

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Eu cred ca omul nu are nevoie nici de jailbreak, nici de unlock.
Dupa cum se precizeaza la inceput, telefonul e in reteaua O2 - retea ce comercializeaza oficial iPhone in Irlanda. Poate-i trebuie o simpla resoftare sau partea cum SIM/ul e problema!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
cerevatok - 19 Ianuarie 2009 09:45 PM

Ia încearcă următoarele:
-Scoate SIM-ul, pune-l în alt telefon și fă un apel. Dacă merge, pune-l la loc în iPhone și ar trebui să meargă
-Scoate curăță bine locașul în care intră SIM-ul și ai grijă să introduci corect și pînă la capăt sertarul cu SIM cu tot.

PS SIM Card-ul ăla ți-a mers vreodată în acel iPhone? Ce ai făcut înainte de a apărea acel mesaj?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

1 din 2
1