salut,am si eu o problema cu iphonul 3G de acivat lam activat a ramas in schimb NO SIM indiferent de cartela :( ajutati-ma va rog…lokuiesc in irlanda si e in reteaua O2
salut,am si eu o problema cu iphonul 3G de acivat lam activat a ramas in schimb NO SIM indiferent de cartela :( ajutati-ma va rog…lokuiesc in irlanda si e in reteaua O2
Pai daca e luat oficial de la O2 din Irlanda, adreseaza-le lor intrebarea asta, sigur te vor ajuta!
da dar problema e ca nu la m luat oficial din shop
Trebuie să cauți pe cineva care se pricepe la așa ceva, greu să te sfătuiască cineva numai din foarte vaga ta descriere. Sînt sigur că și irlandezii practică așa ceva, precum beau bere neagă și fac politică.
NO SIM pare a sugera niste contacte proaste cu SIMul, si nu cred ca tine de unlock sau jailbreak.
Din foarte încîlcita descriere a colegului nostru, ar rezulta că cineva i l-a descuiat și că, în ciuda acestui fapt, tot nu merge. Nu e clar dacă a mers un timp și apoi nu a mers sau nu a mers deloc. Dacă „deloc”, atunci, clar, nu l-a descuiat cum trebuie și trebuie reluată operațiunea. Nu rezultă nici de ce spune că a fost descuiat dar, de fapt, nu a fost sau a fost și nu a mers doar? Persoana care l-a descuiat nu-l poate face să meargă, totuși? Înțeleg că nu posesorul l-a și descuiat.
Pai a incercat, a scris din primul mesaj. goosebumps4, daca nu te pricepi macar fii atent.
Mea culpa in legaturca cu cartelele. Cat despre partea de priceput recunosc ca nu sunt cel mai pus la punct in domeniu, dar stiu de ce probleme m-am mai lovit si eu in ultimele saptamani, de cand am iphone, si incercam si eu sa ajut omul cum stiu.
da intradevar nu eu mi l-am descuiat, si nu a mers deloc,cum sa fac operatia de descuiat din nou ? am facut unlock cu yellowsn0w si tot nu a mers dar iphonul imi citeste simul adica daca folosesc netul in iphon banii din contul simului se duc cite putin
Eu cred ca omul nu are nevoie nici de jailbreak, nici de unlock.
Dupa cum se precizeaza la inceput, telefonul e in reteaua O2 - retea ce comercializeaza oficial iPhone in Irlanda. Poate-i trebuie o simpla resoftare sau partea cum SIM/ul e problema!
Ia încearcă următoarele:
-Scoate SIM-ul, pune-l în alt telefon și fă un apel. Dacă merge, pune-l la loc în iPhone și ar trebui să meargă
-Scoate curăță bine locașul în care intră SIM-ul și ai grijă să introduci corect și pînă la capăt sertarul cu SIM cu tot.
PS SIM Card-ul ăla ți-a mers vreodată în acel iPhone? Ce ai făcut înainte de a apărea acel mesaj?