Hm! Dar.. garanție ai? Dă-i un Restore în iTunes și du-te cu el la ăia de la O2 să ți-l repare. Eu cred că e mai adîncă problema.
PS Să te mai întreb ceva. Tu ai văzut vreodată acel iPhone mergînd? Dacă da, cu ce SIM, în ce rețea?
Atunci trebuie să fii nițel mai explicit. Nu că ne interesează în ce condiții l-ai cumpărat dar….... dacă vrei ajutor, trebuie să dai detalii. Acu’ ce să înțeleg eu? Că ai cumpărat un iPhone stricat? L-ai găsit? L-ai, Doamne feri, furat?
l-am cumparat de la o persoana ( nu stiu de unde la luat el poate la si furat cine stie dar cum imi explicase iphonul fusese cumparat pe contract )
Înclin să cred că ai luat un iPhone stricat, de vreme ce nu merge nici cu SIM-ul providerului de servicii agreat de Apple. Poate nu e așa…
Poate fi un contact stricat, într‑un caz fericit
Păi dacă îl cunoști pe tipul respectiv, nu văd nici o problemă în a-i cere actele și te poți duce cu el la O2. Fiind în garanție, ți-l repară ei. De fapt, cred că ți-l schimbă.
@cattus Ți-am editat eu post-ul.
Păi ia dă-i un restore în iTunes. Dacă ai SIM de la O2 care e carrier oficial în Irlanda, ar trebui să meargă. Dacă nu, uite, alege de aici tutorialul care ți se potrivește și ia-o de la început. Restore/jailbreak/unlock. Ar trebui să-ți rezolve problema. În cazul în care nu e hardware.