Maya 2009, Apple iMac 24” ultima generatie. Mac OS X 10.5.4.
Mai rămîne să explici evidența motivului și rostul întrebării. Nu văd de ce nu ar merge… Saper că ai descărcat versiunea de MAC OS, nu de Windows! (scuze, mai sînt care…).
Și ai putea să-mi spui cum să te ajut/ajutăm? Aici nu abordăm pirateria și – chiar dacă am închide ochii – de unde naiba să știm noi ce are copia aia a ta de nu merge? Există versiuni Edu ale aplicației care se descarcă gratuit de pe site-ul lor, așa era într-o vreme, cel puțin. La mine au mers toate, fără excepție.
de acord sa l certati cu varianta piratata, dar vroiam sa zic si eu ca nu mai exista varianta ple pt maya 2009.. de cand au trecut la autodesk numai chestii naspa. parerea mea
de acord sa l certati cu varianta piratata, dar vroiam sa zic si eu ca nu mai exista varianta ple pt maya 2009.. de cand au trecut la autodesk numai chestii naspa. parerea mea
Nu știam. Ani de zile testam de curiozitate versiunea aia PLE.
dap si eu. nu ma fac sa ma pricep la management dar mie mi se parea mai user friendly cand era maya de capul ei, acum ca este in marea familie autodesk par ca vor numai profit. ple era o solutie buna pt studenti/amatori care vroiau sa se familiarizeze cu softul si care vroiau sa o faca legal.