Autodesk Maya @ Mac OS X
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

Salutare,
Am o mica mare problema legata de Maya, nu vrea sa functioneze. Motivul e evident :D.

Mai foloseste cineva Maya de pe aici, pe Mac OS X, si pe un iMac? Macar foloseste cineva Maya? Daca da, ce versiune?

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
F430 - 20 Ianuarie 2009 01:29 AM

Salutare,
Am o mica mare problema legata de Maya, nu vrea sa functioneze. Motivul e evident :D.

Mai foloseste cineva Maya de pe aici, pe Mac OS X, si pe un iMac? Macar foloseste cineva Maya? Daca da, ce versiune?

Multumesc.

Măcar spune ce versiune Maya, ce sistem ai și pe ce rulează, intel sau PPC. Ce înseamnă „Motivul e evident”? Dacă e așa evident, de ce mai întrebi??!!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Maya 2009, Apple iMac 24” ultima generatie. Mac OS X 10.5.4.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
F430 - 20 Ianuarie 2009 02:29 AM

Maya 2009, Apple iMac 24” ultima generatie. Mac OS X 10.5.4.

Mai rămîne să explici evidența motivului și rostul întrebării. Nu văd de ce nu ar merge… Saper că ai descărcat versiunea de MAC OS, nu de Windows! (scuze, mai sînt care…).

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Desigur. Asa n00b nu-s.

Motivul este faptul ca nu este o copie originala.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
F430 - 20 Ianuarie 2009 02:37 AM

Desigur. Asa n00b nu-s.

Motivul este faptul ca nu este o copie originala.

Și ai putea să-mi spui cum să te ajut/ajutăm? Aici nu abordăm pirateria și – chiar dacă am închide ochii – de unde naiba să știm noi ce are copia aia a ta de nu merge? Există versiuni Edu ale aplicației care se descarcă gratuit de pe site-ul lor, așa era într-o vreme, cel puțin. La mine au mers toate, fără excepție.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Da, vezi ca Maya ofera o varianta gratis pentru studiu.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

de acord sa l certati cu varianta piratata, dar vroiam sa zic si eu ca nu mai exista varianta ple pt maya 2009.. de cand au trecut la autodesk numai chestii naspa. parerea mea

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ursulakis - 20 Ianuarie 2009 02:39 PM

de acord sa l certati cu varianta piratata, dar vroiam sa zic si eu ca nu mai exista varianta ple pt maya 2009.. de cand au trecut la autodesk numai chestii naspa. parerea mea

Nu știam. Ani de zile testam de curiozitate versiunea aia PLE.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

dap si eu. nu ma fac sa ma pricep la management dar mie mi se parea mai user friendly cand era maya de capul ei, acum ca este in marea familie autodesk par ca vor numai profit. ple era o solutie buna pt studenti/amatori care vroiau sa se familiarizeze cu softul si care vroiau sa o faca legal.

Semnătură 

•touch•

‹‹ Cu ce soft scriu un DVD?      Mellel 2.6 ››