Mă uit atent pe site-ul producătorului și citesc cum că aceste căști + microfon sînt compatibile cu iPhone precum și cu alte smart phones. Asculți muzică și/sau răspunzi la telefon printr-o simplă apăsare de buton. Făcut pair, totul OK (mai puțin detaliul că pe iPhone nu cere să apeși de patru ori zero, face pair automat, cum zice la manual).
Totuși, nu merge, respectiv, urmînd toate indicațiile din manual, nu se comută pe căști, deși auzi în cască dacă și cînd conectezi/deconectezi BT.
iPhone 2 G pe Cosmote, deci cu ananas la pachet. Vreo idee? Să fie de la ananas? Sau cum ar trebui să fac. Poate aveți alte căști similare.
Mulțumiri
P.S. Am negociat cu cei de la PC Zone că, dacă nu merge, pot înapoia hedsetu în 48 de ore, deci am timp pînă vineri la orele 16.00. Merg superb cu macu, nu-l mai enervez pe fi-meo cînd ascult muzică cehească, bulgărească, macedoneană etc. etc. Deci, de dat înapoi, nu cred că le dau, arată superb și se aud la fel. Totuși, scopul era să le folosesc și pe stradă ori la volan. Tot la sîrmă ajung, bag sama.
P.S. 2 Tot jucîndu-mă, anterior acestei setări, cu căștile cu sîrmă, pe ecranul iPhone-ului apare un receptor telefonic peste 4 puncte sus și trei jos, parcă (nu pot face screenshot la iPhone sau pot și nu știu eu?). Ce înseamnă asta? Să fie cauza că nu mă pot conecta la headset? Cum scot simbolul ăsta? Habar nu am pe ce am apăsat și a apărut, deci nu știu cum îl scot. Apare imediat în stînga simbolului bateriei, deci în dreapta sus.
Nu pot sa-ti dau raspuns la problema ta, nu folosesc bluetooth.
Insa stii ca nu poti asculta muzica stereo prin BT-ul de la iPhone?
Iar screenshot: Home + Sleep apasate concomitent.
Nu pot sa-ti dau raspuns la problema ta, nu folosesc bluetooth.
Insa stii ca nu poti asculta muzica stereo prin BT-ul de la iPhone?
Iar screenshot: Home + Sleep apasate concomitent.
Pîn’ la stereo vreau să știu ce naiba fac aiurea, că pe site-ul producătorului scrie negru pe alb că poți folosi căștile astea să asculți muzică și să vorbești la telefon, că au și mic.
Oricum, nu le dau înapoi, merg superb pe mac.
Se cheama TTY sau teletype. Settings>phone si apoi dai off la TTY. Nu stiu exact la ce foloseste dar o sa iti dispara daca dai OFF
Da, așa e, mersi, cred că fi-meo s-a jucat, că el mi-a zis că a apărut. Păi inițial nu era și mergea, deci nu văd la ce trebuie. Totuși, de curiozitate, la ce folosește TTY activ?!
iaca:
“TTY, also known as Text Telephone Device or Telecommunication Device for the Deaf (TDD), is a special device required at both ends of the conversation that enables people who are deaf, hard of hearing, or speech-impaired to use the telephone to communicate.
TTY works by allowing people to type messages back and forth to one another instead of talking and listening.”
TTY e o opțiune specială care permite persoanelor cu dizabilități auditive să comunice.
Cît privește problema ta, eu nu folosesc căști BT dar folosesc sistemul BT integrat în mașină și nu am avut probleme niciodată, după prima împerechere.
A, la mine, cînd sun sau sînt sunat în mașină, îmi apare pe ecran o opțiune nouă de unde pot alege BT, speaker sau cască și care se păstrează pe tot timpul convorbirii.
TTY e o opțiune specială care permite persoanelor cu dizabilități auditive să comunice.
Cît privește problema ta, eu nu folosesc căști BT dar folosesc sistemul BT integrat în mașină și nu am avut probleme niciodată, după prima împerechere.
A, la mine, cînd sun sau sînt sunat în mașină, îmi apare pe ecran o opțiune nouă de unde pot alege BT, speaker sau cască și care se păstrează pe tot timpul convorbirii.
LE Mi-a luat-o dacu înainte.
Da, numai că mie nu-mi apare opțiunea asta, deși apare pe ecran „paired”, deci ar fi OK.
Dar la Settings/General/Bluetooth îți apar căștile, cu Paired în drapta?
Da.
A venit fi-meo și am rezolvat cu sunetul cînd e numai pe telefon! Asta văd că merge.
Nu reușim, acuma sîntem 2, să facem să ascultăm muzica din iPhone pe căștile BT. Ori chiar nu se poate, ori ceva nu știm noi. Să vedem dacă fi-meo reușește.
Eu zic că softul, deocamdaă cel puțin, nu permite (?) să asculți muzica în headset și să o transferi pe căști. Posibil să fie o aplicație care să facă asta. Nu am găsit așa ceva, deocamdată cel puțin. Dacă aflați, rog a mă informa. Cînd e totul gata, voi scrie un tutorial.
Am şi eu unele pe care le-am luat la un moment dat ca să mă pot uita la filme din pat în timp ce doarme nevasta . Nu le-am încercat cu iPhone, dar le-am folosit cu Nokia de dinainte, care era un model foarte comun, 6300 parcă, şi mergeau perfect, exact aşa cum zici. Cred că e ceva din setări. O să încerc să le împerechez cu iPhone-ul meu, că m-ai făcut curios. Dar eu am un 3G fără jailbreak…
Am şi eu unele pe care le-am luat la un moment dat ca să mă pot uita la filme din pat în timp ce doarme nevasta . Nu le-am încercat cu iPhone, dar le-am folosit cu Nokia de dinainte, care era un model foarte comun, 6300 parcă, şi mergeau perfect, exact aşa cum zici. Cred că e ceva din setări. O să încerc să le împerechez cu iPhone-ul meu, că m-ai făcut curios. Dar eu am un 3G fără jailbreak…
Păi chiar te rog. Vezi dacă poți asculta muzica în căștile alea și, dacă da, cum faci! Și, odată trecut acest hop, cum comuți de la muzică la telefon, dacă sună. Eu asta nu reușesc.
Iată cum. Dacă merge, e un bug oricum. Eu n-am încercat niciodată. Succes!
Mersi frumos. Totul a mers cum zice flăcăul, pînă la secvența prefinală, la Voicemail. Pe ecran apare asta, mai departe ce fac? asta e întrebarea.
El zice acolo că, în clipa cînd apeși pe Voicemail, trebuie să auzi muzica în căști. Nope.
Oricum, pe telefon merg, asta am reușit. Inițial, nu-mi dădusem seama deoarece nu ajunsesem la faza asta, eu mă chinuiam cu muzica! Păi e nașpa, dacă pe telefon merg, de ce naiba nu merg să asculți muzică? Eu zic că e bug din soft, nu? Trebuia o setare simplă aici, nu întortocheturi d-astea.
Păi nu. Bug-ul e că poți asculta muzică în căștile BT, de fapt. Am găsit două bug-uri care permit asta. Uite. Atunci cînd Apple va scoate căști stereo BT un upgrade de FW va aduce și utilitatea asta.
Eu cred însă că n-are rost să-ți canalizezi eforturile pentru asta. Sînt atît de elegante căștile cu fir de la iPhone și microfonul ăla multifuncțional. Ai descoperit toate funcțiile microfonului?