Hodoronc-tronc… nu mai vrea el. Ieri a mers, azi nu mai vrea. Am incercat si Fire, nici el nu vrea. In schimb, Yahoo! Messenger, merge fara probleme. Stie cineva care e problema?
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
si-o fi busit preferintele…
arunca com.adiumx.adiumx.plist din library/preferences (ale userului)
si in plus poate incerci intii sa arunci din library/application support/adium/
fisierul de login (login.prefernces.plist)iar daca nici asa nu merge sa razi tot folderul si sa incerci un fresh install…
ma gindesc ca de-aia o fi eroare “unable to read”...
Adium l-am sters cu totul. Am dat cmd + f si am sters tot ce a gasit cu Adium. Yahoo! Messenger s-a conectat abia dupa ce i-am dat “Firewall with no proxies”. Adium habar n-am cum sa-l configurez sa faca asta. El foloseste 5050 si/sau 1080, depinde de conexiune. Sper sa-i dau de cap. Oricum, multumesc frumos.
In legatura cu proxy, la universitate la mine nu imi merge de nici un fel Adium si iChat sa se conecteze la net. Numai Skype merge. Aveti idee de ce? Adica probabil ca e de la proxy nu?
Asta cu Access point-urile din faculatate e treaba delicata. La noi la “vestita” Romana - Americana… nici macar nu am reusit sa ma dau cu un Powerbook pe net, ce sa mai zic de chat & stuff.
Hodoronc-tronc… nu mai vrea el. Ieri a mers, azi nu mai vrea. Am incercat si Fire, nici el nu vrea. In schimb, Yahoo! Messenger, merge fara probleme. Stie cineva care e problema?
subscriu. si la mine a cazut. nu se mai conecta. delete….
E clar. Adminii de server de acolo au inchis porturi. Asa mi s-a intamplat si mie mai de mult in Windows, cand Trillian, Thunderbird si programele P2P nu se conectau nici cum. In loc sa se ocupe de virusii si troienii care ar veni zilnic pe computerele incepatorilor, isi usureaza viata inchizand porturi. Urata idee.