Buna. Intreb si eu daca nu este mai indicat sa fie sectiuni speciale pe forum pentru diversele familii din marele clan Apple. Eu de exemplu mi-as dori sa vad pe o lista speciala doar problemele specifice Macbook. Raspunsul la search nu ofera o structura pe diversele categorii de probleme specifice: baterie, hard, soft, aplicatii compatibile (si joculete, de ce nu?), mai ales ca din ce am observat, fiecare generatie de mac a venit cu setul propriu de discutii. Think different, parca asa era sloganul, nu Think globally. Multumesc.
Un număr foarte mare de secțiuni va duce la creșterea topicurilor puse aiurea, pentru că lumea nu are răbdare să caute cu atenție rubrica la care ar trebui să deschidă un nou topic.
Cum, de exemplu, ai făcut și tu: în loc să scrii la “Condica de sugestii și reclamații”, ai scris în altă parte mesajul original.
Da, sunt de acord ca am postat gresit textul initial. Cautand pe net site-uri dedicate exclusiv am dat doar peste http://www.123macbook.com/ Mi-as fi dorit sa fie ceva asemanator si in limba romana, mai ales pentru emigrantii de windows, asa cum sunt si eu. Am intrebat doar, nu am dat cu parul. O sa ma descurc asa cum e acum.
E destul de bine împărțit așa,ai iPhone,te duci la rubrica aia,ai macbook,te duci la portabile,ai Mac Pro,te duci la desktopuri.Simplu.Și așa au de lucru mult adminii să țină curat forumul,nu le mai îngreunăm situația cu altele.Părerea mea.
Da, sunt de acord ca am postat gresit textul initial. Cautand pe net site-uri dedicate exclusiv am dat doar peste http://www.123macbook.com/ Mi-as fi dorit sa fie ceva asemanator si in limba romana, mai ales pentru emigrantii de windows, asa cum sunt si eu. Am intrebat doar, nu am dat cu parul. O sa ma descurc asa cum e acum.
Împărțirea actuală e foarte logică și acoperă cît se poate de bine toate domeniile. Nu că ar fi singura posibilă. Orice modificare va avea părțile ei bune și părțile ei rele. Oricum, indiferent cum s-ar rearanja, foarte puțini citesc în prealabil, adesea pun mereu aceleași întrebări, unele puse exasperant de des. Chiar tu, precum bine știi, ai făcut pasul cu stîngul, nici măcar nu ai avut răbdare să răsfoiești calm forum-ul, ai pus întrebarea aiurea. Noroc că alții citesc, inclusiv și ceea ce nu ar trebui să citească.
În engleză, vei avea o ofertă copleșitoare de site-uri, pe diverse teme și pe diverse categorii. Îți dai seama că nu putem copia, în română, această uzderie de site-uri. Totuși, dacă apreciezi că e loc de mai bine, poți face tu un alt site alternativ.
Iubesc mentalitatea noastră naţională care spune că ce facem noi e cel mai bine ce se poate face iar dacă cineva crede altminteri să se ducă dracului şi să ne lase. Well done!
Iubesc mentalitatea noastră naţională care spune că ce facem noi e cel mai bine ce se poate face iar dacă cineva crede altminteri să se ducă dracului şi să ne lase. Well done!
Sincer și fără supărare, ai interpretat total aiurea.
Mi-am expus părerea, dacă la mine te referi, apropo de propunerea unui flăcău care a pășit cu stîngul. Repet, poate fi și o altă organizare/ordonare? Ei și? Crezi că se va reduce nr. celor care vor pune întrebări fără să facă un minim efort de informare anterioară? Sînt convins că nu. Ce alte propuneri concrete ai?
După cum cum am afirmat și mai sus, recunosc că am postat greșit textul inițial. Nu îmi doresc să înființez un site alternativ. Chiar nu e cazul. Și acum regret că discuția a ajuns prea departe, de fapt doar doream să am mai multe informații în rumanische sprache despre Macbook-ul meu white (care apropo, merge excelent, și îmi pare bine că l-am achiziționat). Propun să închidem această discuție aici. Vă mulțumesc anticipat. Valer
Aproape orice propunere a avut cineva pe forumul ăsta a fost întâmpinată cu:
a. Sarcasm
b. Suficienţă (benevolentă sau nu)
c. Sfătoşenie înţeleaptă şi tolerantă cu cei mici şi proşti
d. Critică acidă şi combativă
e. O combinaţie a celor de mai sus
În acest topic însuşi sunt două propuneri şi două instanţe ale atitudinii de mai sus. Culmea a fos atinsă, după părerea mea, când celui care a avut o propunere de îmbunătăţire i s-a sugerat să-şi facă site-ul lui! Asta în secţiunea de “Sugestii şi reclamaţii”. Pe motiv că a păşit cu stângul şi a mâniat zeii din Olimp.
Nu vreau să-mi daţi dreptate şi nici să mă combateţi. E doar o percepţie şi ca atare nu poate fi nici adevărată nici falsă. Vreau să reflectaţi. Asta ar fi reacţia normală. Şi în urma reflexiei poate căutaţi şi alte căi de acţiune decât alea 4 de mai sus. Eu înţeleg şi respect munca pe care o faceţi în folosul comunităţii. Nu înţeleg însă că ea justifică atitudinea asta.
nu am vazut nici o propunere aici
doar vorbe goale, rostogolite frumos
si multa generalizare
vreau sa vad de la tine o propunere:
fa tu sau oricine altcineva, o schita cu sectiunile si subsectiunile forumului
da-ne un rationament de ce ar fi mai bine asa
ia in calcul toate aspectele acestei ‘schimbari la față’ a forumului
atunci, vom putea discuta concret, nu ipotetic
am avut suficiente exemple de implicare:
- noua sigla a forumului
- noul design al forumului
- numerosii editori ai stirilor de pe prima pagina
- numerosii ofertanti de articole pentru sectiunea de wiki…
- problemele de conduita si respect minim al regulamentului
- etc
oricind pe adresa de mail admin punct macuser at gmail punct com se pot trimite lucruri concrete pe care sa le discutam
altminteri, nu facem decit să ne inflamam degeaba
Aproape orice propunere a avut cineva pe forumul ăsta a fost întâmpinată cu:
a. Sarcasm
b. Suficienţă (benevolentă sau nu)
c. Sfătoşenie înţeleaptă şi tolerantă cu cei mici şi proşti
d. Critică acidă şi combativă
e. O combinaţie a celor de mai sus
În acest topic însuşi sunt două propuneri şi două instanţe ale atitudinii de mai sus. Culmea a fos atinsă, după părerea mea, când celui care a avut o propunere de îmbunătăţire i s-a sugerat să-şi facă site-ul lui! Asta în secţiunea de “Sugestii şi reclamaţii”. Pe motiv că a păşit cu stângul şi a mâniat zeii din Olimp.
Nu vreau să-mi daţi dreptate şi nici să mă combateţi. E doar o percepţie şi ca atare nu poate fi nici adevărată nici falsă. Vreau să reflectaţi. Asta ar fi reacţia normală. Şi în urma reflexiei poate căutaţi şi alte căi de acţiune decât alea 4 de mai sus. Eu înţeleg şi respect munca pe care o faceţi în folosul comunităţii. Nu înţeleg însă că ea justifică atitudinea asta.
Nimic mai neadevărat din cele ce spui, poate mai puțin spiritul glumeț, fie el și acid.
„Culmea a fos atinsă, după părerea mea, când celui care a avut o propunere de îmbunătăţire i s-a sugerat să-şi facă site-ul lui! ” Și de ce ar fi o culme? Dacă omu se simte îndreptăți și alentat, de ce adică să nu facă un site. Ce ar fi culme aici?!
„Pe motiv că a păşit cu stângul şi a mâniat zeii din Olimp. ” Cu stîngul a pășit, așa e; de mîniat văd că te mînii singur, probabil ai tu ceva pe suflet, te rîcîie ceva dar nu vrei să spui.
„Nu vreau să-mi daţi dreptate şi nici să mă combateţi. ” Nici nu aveam de gînd.
„E doar o percepţie şi ca atare nu poate fi nici adevărată nici falsă.” La urma urmei, de ce nu, se poate afirma și astfel.
„Şi în urma reflexiei poate căutaţi şi alte căi de acţiune decât alea 4 de mai sus.” Bineînțeles, am și trecut la fapte, că de vorbe sînt buni mulți. să le repet?
„Eu înţeleg şi respect munca pe care o faceţi în folosul comunităţii. Nu înţeleg însă că ea justifică atitudinea asta.” Mulțumesc. Care atitudine? În opinia ta, nici corectă, nici incorectă, a-i spune cuiva „bre, greșești, uite cum stă treaba”, e ceva abominabil? Sau cum? Sau ce vrei să spui? Trebuia să-l laud, să-i spun „bravo, deștept băiat, de mult așteptam asemenea propuneri, mie nu mi-a trecut așa ceva prin gînd…” sau ce? sau cum?
Cred că deja, de la un fapt banal, s-a ajuns iar la prostii. Dacă te deranjează cele ce scriu, ori o spui clar, ori mă ignori. Sau, dacă devine patologic, mă retrag eu. Am ce face și fără macuser forum, de altfel.