iMovie HD 6 face figuri
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Chiar ma enerveaza iMovie asta. De 3 zile ma chinui sa fac ceva si nu merge. Deci, am niste filme DV importate din camera. Sunt necomprimate, deci imense. Le am pe un HDD extern in format FAT32 (stiu, o tampenie insa nu mi-am dat seama la inceput si acum nu am cum sa il reformatez). Deschid filmele cu iMovie si le dau share>expert settings>LAN settings. Selectez HDD intern ca locatie de export. Incepe sa proceseze si la un moment dat se blocheaza atat de rau incat nici cu Force Quit nu mi se mai inchide iMovie iar cand incerc sa accesez HDD extern mi se blocheaza tot Finder-ul. SIngura solutie e restart.
De mentionat ca pe HDD extern mai am >40GB liberi iar pe cel intern 12GB. Exportat, nici unul din filme nu ocupa mai mult de 300MB.

Ciudat este ca atunci cand am incercat sa export la calitate mai mica mi-a mers. Nu este prima oara cand fac asa ceva si de aceea ma enerveaza.

Daca cineva se pricepe si are vreo idee multumesc anticipat.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Dacă iMovie încearcă cumva să creeze vreun fişier (fie şi temporar) mai mare de 4 GB pe partiţia FAT, atunci Dumnezeu cu mila, că teoretic nu se poate. Poate asta e cauza.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da asta stiam insa eu nu export filmul pe HDD extern ci pe cel intern.
UPDATE: am exportat cu succes un film de vreo 4 minute cu setarile despre care v-am spus. Ideea care mi-a venit a fost sa conectez direct HDD extern (USB 2.0) la PowerBook; pana acum era conectat print-un hub usb 2.0. Vad ca a mers. Poate asta era faza nu stiu. Incerc acum cu un film de 30 minute sa vad daca merge. Asta ar dura cam 7 ore cred. smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Imi merge acum…nu stiu ce a avut. smile