.part sunt fisierele pe care le face eDonkey in timp ce descarca. Cand se termina descarcatul, le uneste si rezulta fisierul pe care ti l-ai dorit atata…
Problema e cu download-urile care nu se mai termina, din diferite motive. Daca iti mai lipseste putin, chiar si un bit din cateva sute de megi, nu ai ce sa faci cu fisierul respectiv. Ceea ce e pacat.
Asta fiind introducerea, intrebarea mea este daca exista un program pe Mac care sa combine .part-urile, ceva similar lui MetFileRegenerator (pt uindous). Daca da, se scurteza lista de programe pt care e necesar VirtualPC…!
He, merge! Am luat primele 10 .part-uri, le-am cat-uit si mi-a iesit o bucata de avi (i-am spus eu sa fie avi) “functionala”. Nu are sunet, dar in total sunt pest 100 de part-uri, iar sunetul poate fi prin alte bucati.
Merci psergiu! Mai am o intrebare: cum naiba se poate sa “automatizezi” scrisul numelor fisierelor in Terminal? Ca imi creste barba pana bag numele a 100 fisiere, fara sa mai zic ca probabilitatea de a gresi vreun caracter e mare, ceea ce duce la un rezultat avortat.
Link-urile pe care le-ati pus voi sunt utile, cu siguranta, si ma voi uita in ele la nevoie.
Dar eu ma gandeam ca (poate) ar fi utila o pagina pe site-ul asta in care sa fie listate si explicate cele mai “utilizabile” comenzi (sudo, rm, cd etc. etc).
Dar probabil ca asta ar trebui mutata la alta sectiune a forumului.
Sa ma intorc la combinarea .part-urilor: linkul pe care l-am pus catre MetFileRegenerator duce la siteul producatorului. Am descarcat aplicatia, dar nu merge. I-am trimis un email baiatului si mi-a raspuns (se pare ca mai multi am avut probleme):
Alright guys, I think the problem is that the way I create the tar it doesn’t save the file permissions so the script that’s supposed to launch MFR doesn’t actually have execute permissions. It appears that there is a way to fix this, I’m just going to need some time to play around with it. I’ll inform you when I’ve got a new version ready.
Thanks, —Will
Deci, daca mai e cineva interesat de MFR trebuie sa astepte urmatoarea versiune (acum e v3.013.10)