2 din 2
2
O dilema legata de soft pe MACBOOK
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Doc - 10 Mai 2006 04:38 PM

Am si eu o intrebare: am instalat cateva softuri uzuale gen Adobe CS2, Macromedia si Office. Este normal sa mearga asa greu pe un macbook pro avand in vedere ca ele functioneaza sub logo-ul PowerPC? Tin sa spun ca am macbook pro 1.83GHz cu 512Mb.

Toate programele „grele”, cele menționate în primul rînd, merg mult mai greu pe intelmacs, s-a anunțat de mult treaba asta. Abia pe la anu’ vor fi optimizate. În situația ta, 1 GB memorie minimal ar fi soluția… oricum vor merge mai încet, cu un ppc ar fi zburat…
Dacă principalele tale aplicații sînt astea, eu zic că te-ai grăbit cu intelmac-u’ ăla. Trebuia să mai stai pe ppc încă un an, pînă atunci apăreau și alea ca UB.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Stati asa, ca nu m-ati inteles: produsul final e Apple, dar producatorii de subansamble sint Samsung, Ati, Panasonic, Assus etc.

2 din 2
2

‹‹ Quick Assist      help!! ››