1 din 2
1
Incredibil…, Logicul !
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Dr. Tr. Severin
Macuser din: 19.11.07

Oare este normal ce se intampla,  m-am apucat sa instalez Logic Studio si m-am saturat de cand stau pe langa el, “zice” ca ar mai dura inca 8 ore, asta dupa ce au trecut 2 ore .
Ce sa fie ???

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Astrus - 25 Ianuarie 2009 08:36 AM

Oare este normal ce se intampla,  m-am apucat sa instalez Logic Studio si m-am saturat de cand stau pe langa el, “zice” ca ar mai dura inca 8 ore, asta dupa ce au trecut 2 ore .
Ce sa fie ???

Evident că sursa de instalare e coruptă. Sau sistemul pe ansamblu (mai puțin probabil).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

intrebare: i ai dat sa instaleze varianta de 45 gb? adik cu toate sample urile? ca daca da, atunci e normal sa dureze mai mult

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 25 Ianuarie 2009 03:53 PM

Evident că sursa de instalare e coruptă. Sau sistemul pe ansamblu (mai puțin probabil).

Pai de unde…, ca iMac-ul este nou nout, cu sistem cu tot !

ursulakis - 25 Ianuarie 2009 04:09 PM

intrebare: i ai dat sa instaleze varianta de 45 gb? adik cu toate sample urile? ca daca da, atunci e normal sa dureze mai mult

Da, toate cele 6 CD-uri, dar chiar asa sa dureze 6 ore si ceva…, ca m-a tinut toata noaptea pe langa el, deoarece imi cerea CD-urile intr-o anumita ordine, dar chiar normal sa dureze o ora si ceva un CD la instalare, nu este totusi cam mult… ?!

Cat despre

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 25 Ianuarie 2009 03:53 PM

Pai de unde…, ca iMac-ul este nou nout, cu sistem cu tot, deci neafectat !

ursulakis - 25 Ianuarie 2009 04:09 PM

Da, toate cele 6 CD-uri, dar chiar asa…, sa dureze 6 ore si ceva…, ca m-a tinut toata noaptea pe langa el, deoarece imi cerea CD-urile intr-o anumita ordine; chiar este normal sa dureze o ora si ceva un CD la instalare, nu este totusi cam mult…, ca nu m-am mai intalnit cu asa durate de timp la instalare ?!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Scuze, fiind foarte obosit am gresit si am postat gresit primul raspuns !
Daca se poate sa stergeti pe primul si pe acesta .
Multumesc !

[ Modificat: 25 Ianuarie 2009 05:43 PM de Astrus ]

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

pai in primul rand nu sunt cd uri si dvd uri dual layer adik un dvd are vro 8gb si ceva si da este normal sa dureze atat pt ca e mult de instalat. din cate am inteles a durat vro 6 ore nu?

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

6 ore nu e normal. Dar, dacă DVD-uri au fost scrise prost și le citește la viteza 1, ăsta e timpul… 6 DVD-uri, 6 ore! smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
ursulakis - 25 Ianuarie 2009 09:02 PM

pai in primul rand nu sunt cd uri si dvd uri dual layer adik un dvd are vro 8gb si ceva si da este normal sa dureze atat pt ca e mult de instalat. din cate am inteles a durat vro 6 ore nu?

Da, scuze, DVD-uri ca nu avea cum sa intre atata informatie pe CD-uri, si da, 6 ore si ceva a durat instalarea !

iaru - 25 Ianuarie 2009 10:27 PM

6 ore nu e normal. Dar, dacă DVD-uri au fost scrise prost și le citește la viteza 1, ăsta e timpul… 6 DVD-uri, 6 ore! smile

Pai de ce ar trebui sa fie scrise prost ca sunt originale (cu marul pe ele), ba mai mult, au fost folosite pentru prima data; sau poate ca asa trebuie sa fie, 6 ore, daca stiam…, o lasam pentru azi pe zi !

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Acuma stii raspberry

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Informatia pe acele DVD-uri este “comprimata”. Asemeni kit-ului de Final Cut Studio, dureaza destul de mult instalarea. In afara aplicatiilor, se mai insatleaza aprox 50 GB de “librarii” royalty free.

So ... timpul de instalare depide de, unitatea optica, spatiul pe hard disc si cat ram are sistemul. Poate dura si 6 ore !

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Mie parcă mi-o luat 3 ore, 6 pare un pic cam mult.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
OMU - 27 Ianuarie 2009 02:14 AM

Mie parcă mi-o luat 3 ore, 6 pare un pic cam mult.

iMac-ul este ultimul model aparut pe piata 24 inch, 2.8 GHz, este absolut nou, prima zi de functionare, Logic-ul la fel, pachetul nou, prima instalare, oare sa fie cumva din cauza faptului ca are doar 2 GB de memorie, pentru DVD-urile alea comprimate ?!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Nu cred că are vreo legătură dar din moment ce s-o instalat nu mai contează, bine că merge.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

confirm durata enorma de instalare.. Fara gluma, chiar dureaza in jur de 5 ore.
Pe Powerbook a stat cam 5 ore… Imi venea sa-l arunc pe geam si nu intelegeam de ce am fost prost sa dau bani pe el in loc sa-l caut prin pietris. De mentionat ca instalam de pe un extern legat pe firewire.
Insa totusi functioneaza ok. La fel credeam si eu ca are erori la instalare de sta asa de mult.

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Daca ai aprox 35GB de sacrificat pe un HDD, cel mai bine extern, poti crea cu Disk Utility imagini ale acelor discuri. Instalarea ulterioara va decurge mult mai rapid, totodata avand si o copie de siguranta. Cat timp aceste copii nu se “imprastie” sunteti in deplina legalitate.

1 din 2
1

‹‹ Capture NX2      filme în frontrow ››