Fontcase un nou font manager
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Fontcase  is a font management application that provides an elegant and powerful workflow to help you organise the fonts you have installed on your system. Designed to be an iTunes for your fonts, Fontcase has a powerful tagging system, which is designed to let you control your fonts like you control your music.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
STef… - 26 Ianuarie 2009 04:29 PM

Fontcase  is a font management application that provides an elegant and powerful workflow to help you organise the fonts you have installed on your system. Designed to be an iTunes for your fonts, Fontcase has a powerful tagging system, which is designed to let you control your fonts like you control your music.

Poate jongla cu metadata si organiza fonturile dupa taguri: designeri, producatori, gen etc

ce ti-e si cu editarea asta shock

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

cea mai tare chestie mi se pare faptul ca poti sharui libraria ta (ca si in iTunes) dar spre deosebire de iTunes, poti chiar copia fonturile de la cei cu librariile sharate.
Asta inseamna ca nu mai ai nevoie de un font server (precum e la FontExploreru’ nou)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

asa se pare
ramane sa-l si testam in sensul asta

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu văd unde are opțiunea de autoactivare a fontului…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ehei, mai tineti minte ATM? Minune!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.03.07

din pacate merge numai pe leopard..

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
STef… - 26 Ianuarie 2009 04:32 PM

Poate jongla cu metadata si organiza fonturile dupa taguri: designeri, producatori, gen etc

Dar, dacă nu ţi-e cu supărare, la ce foloseşte asta? Doar dacă am o expoziţie sau sînt colecţionar împătimit.
După gen le aranjez eu, în funcţie de dorinţele şi nevoile mele. Singura chestie care m-ar fi decis să schimb FontExplorer ar fi fost autoactivarea oricărei aplicaţii, fără plugin. Adică: aplicaţia nu găseşte fontul deschis, sistemul detectează un inconvenient (o căutare) iar managerul înţelege şi execută. Aşa funcţiona Adobe Type Manager, dar, cum spuneam, vremurile alea s-au dus!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Chestia cu tag-urile e utilă. De exemplu pot tăgui fonturile cu caractere românești, fac un smart set bazat pe acel tag și le am pe toate acolo (fără să le mut din colecția în care deja sunt).

Semnătură 

⌘-N