mi-a ramas o iconita ca o umbra sus dreapta de la antivirusul care a mers 30 zile
am sters cate ceva din prog antivirus la inceput cand nu-mi mai folosea intrucat expirase cu AppCleaner
problema e ca la deschid calcu imi apare ca un mesaj de atentionare; nu stiu cum as putea sa scap si de iconita aia ca o umbra 2 patratele suprapuse unul peste altul
cred ca AppCleaner nu a sters tot (toate fisierele sau cam asa ceva )
mi-a ramas o iconita ca o umbra sus dreapta de la antivirusul care a mers 30 zile
am sters cate ceva din prog antivirus la inceput cand nu-mi mai folosea intrucat expirase cu AppCleaner
problema e ca la deschid calcu imi apare ca un mesaj de atentionare; nu stiu cum as putea sa scap si de iconita aia ca o umbra 2 patratele suprapuse unul peste altul
cred ca AppCleaner nu a sters tot (toate fisierele sau cam asa ceva )
vezi aici
Apeși tasta Command („fluturaș”, „merișor”) și apuci cu mouse-ul și tragi iconița din menu.
Ce antivirus folosiși? De ce nu spui? E secret?
Q. How do I remove ProtectMac AntiVirus?
A. Run the Uninstaller from the disk image. The uninstaller is also located on your Mac: /Library/Application Support/ProtectMac AntiVirus/Uninstall ProtectMac AntiVirus.
Note: this application is located in the root of your boot disk, usually called ‘Macintosh HD’, and not in ~/Library/Application Support/ in your home folder.
Apeși tasta Command („fluturaș”, „merișor”) și apuci cu mouse-ul și tragi iconița din menu.
Ce antivirus folosiși? De ce nu spui? E secret?
RASPUNS Cattus Thraex
VEZI antivisrusul; Da am incercat si nu se poate, atunci….?? nu stiu ce sa fac ....
Intr-adevar figura cu fluturas si apoi cu Mighty Mouse merge DAR pt restul iconitelor din menu
va rog ce pot face concret ??????/
poppyflo, de ce nu citești tu instrucțiunile de folosire a unei aplicații înainte să te apuci de lucru? Dacă nu le citești, de ce ne chinui aici cu tot felul de bazaconii? Dacă vrei să înveți apăsînd pe butoane, cum se face, chiar fără să citești, atunci fă-o. Tot ce spui tu aici sînt metode improvizate, rezultate din necitirea documentației. Tu crezi că cei care mai știu ceva din sistemul ăsta, cît de cît, au timp să reproducă modul în care tu vei fi făcut nu știu ce pași?
Serios, fără supărare, se poate învăța și așa, dacă adopți metoda asta. Dacă nu vrei să înveți, nu mai instala aplicații pe care nu le folosești și de care nu ai nevoie. Dacă ai gustul noului, atunci măcar citește documentația fiecărei aplicații.
Excelent, bine că s-a dus. Dacă vrei un antivirus, pune clamxav, e gratuit şi îl poţi seta să stea cu ochii pe directorul în care descarci diverse chestii de pe net, sau pe directorul unde ai fişierele primite pe mail
Cel mai bine, pentru ca tot ti-a lasat cadavre prin sistem acel antivirus, il reinstalezi si apoi il dezinstalezi cu uninstallerul propriu, dupa metoda de mai sus. Asa stii ca va dispare orice urma a lui.