Se donează următoarele:
1. Router Sweex. La un moment dat mie nu mi-a mai mers și am luat altul, wireless. Un prieten mi-a spus că e o problemă de setare. Nu mă pricep, dacă este cineva care vrea să-și vâre nasul, routerul e al lui. Am alimentarorul și CD-ul.
2. Mouse wireless pe infrarosu (USB). E foarte mare și are nevoie de 2 baterii AA.
3. Mouse Genius PS2.
4. Mouse no name de la Metro pe USB.
5. Cablu USB -> serial, cu CD cu drivere pentru PC.
Trimit cu Cargus, destinatarul plătește livrarea.
Pot să le pasez și cuiva la întâlnirea de sâmbătă de la Sibiu, care o fi dispus să facă un comision sau să se folosească de ele.
Primul venit, primul servit!
Nu știu ce model e Sweex-ul. E negru și mi-a făcut numai necazuri. Trebuia să îi dau 2-3 restarturi pe zi. Nu îl mai folosesc de vreo 2 ani. Stă degeaba.
Aici ai o poză: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41B523RWDHL._SL500_AA280_.jpg
O bere routerul. Altă bere cablul.
După aia oi mai da și eu un rând :D
Dacp vrei maușii, îți plătești tu curierul. Prin poștă nu aș trimite, deoarece mi-e groază de cozile de la ghișee și de pretențiile legate de ambalare.
Eu am zis că fac o donație, dar nu am de gând să scot bani din buzunar ca să trimit la Lugoj maușii.
Răspunde-mi pe PM, dacă vrei.
Salut, as putea eu sa primesc cablul usb-serial, desigur daca nu il mai vrea psergiu? Banuiesc ca merge linistit pe mac nu? Ideea e ca l-as folosi sa conectez anumite aparate de telecom de-ale lui tata la mac
Daca e sa mi-l dai mie, eu vin joi seara acasa, deci pot sa trec sa il iau vineri. Mersi anticipat.