Am facut si eu update-ul.
Un scurt rezumat…..l-am luat la 1.1.4…..JB si Unlock ridicat la 2.0 si de aici am dat numai UPDATE din iTunes si mi-a mers fiecare update…inclusiv asta.
@Chucky: Deci se poate face update fara sa cauzeze probleme la jailbreak?
Oare ar avea probleme un iphone 3g? sau nu se tine cont de versiune. Cred ca astept pana ne dau unda verde cei de la dev team.
Si eu am 2G dar il am JB si UL. Oare daca ii fac updateul din iTunes se impute treaba? Si inca ceva. Trebuie sa refac tot la loc? Sa pun aplicatiile din nou, sa imi setez numerele preferate, iar sa imi pun pozele si tot asa? Merci
Nu pot sa iti zic exact ce a patit iPhone-ul meu de ii merg toate Update-urile direct din iTunes (avand in vedere ca nu mai folosesc JB e f tare treaba).....la mine a detectat ca e un Update….am dat click sa il faca, inainte a facut un Backup si a inceput toata treaba…..dupa ce a terminat telefonul era ca inainte numai ca la Setings/General/About in dreptul Version scrie 2.2.1 (5H11).
Cert e ca prima oara cand am dat Update mi-a tremurat kilotu crezand ca nu o sa mearga si ca o sa trebuiasca sa o iau de la inceput.
Daca vrei sa faci asta o faci pe barba ta….eu nu zic ca o sa mearga sigur dar e posibil. Sa nu ma injuri pe urma.
Imbunatatiri prea putine si nesemnificative, eu unul sunt multumit de Safari iar chestia cu pozele nu ma intereseaza, asa ca prefer sa astept un update mai generos. Nu stiu cu ce se ocupa Apple in ultima vreme, dar in ritmul asta n-o sa vedem copy-pase, bluetooth sync sau flash nici in 2010…
Imbunatatiri prea putine si nesemnificative, eu unul sunt multumit de Safari iar chestia cu pozele nu ma intereseaza, asa ca prefer sa astept un update mai generos. Nu stiu cu ce se ocupa Apple in ultima vreme, dar in ritmul asta n-o sa vedem copy-pase, bluetooth sync sau flash nici in 2010…
Probabil le pastreaza pt noua generatie de iPhone, iar pt iPod touch o sa coste vreo 10$. Si Flash n-o sa fie niciodata, doar cu jailbreak poate.