Pai…trecerea de la 1.1.4 la orice versiune de la 2.0 in sus presupune setarea telefonului ca un “new iphone”...pt ca avea neste probleme daca dadeai restore from backup….totusi ai putea sa il urci si sa incerci sa ii dai restore de la backup-ul care il ai acum. Nush exact ce sa zic!
Imbunatatiri prea putine si nesemnificative, eu unul sunt multumit de Safari iar chestia cu pozele nu ma intereseaza, asa ca prefer sa astept un update mai generos. Nu stiu cu ce se ocupa Apple in ultima vreme, dar in ritmul asta n-o sa vedem copy-pase, bluetooth sync sau flash nici in 2010…
Probabil le pastreaza pt noua generatie de iPhone, iar pt iPod touch o sa coste vreo 10$. Si Flash n-o sa fie niciodata, doar cu jailbreak poate.
Dap, pentru iPod touch orice update major (cu schimbarea primei cifre) costa 10$. Cat despre Flash, se pare ca Adobe deja a facut o versiune pentru iPhone si nu cred ca se apucau de asa ceva fara o promisiune de la Apple. Probabil asteapta un OK peste cateva luni, asta ar fi un update demn de 3.0. In schimb, cei mai multi cred ca nu va exista copy-paste niciodata, ceea ce mi se pare foarte ciudat.
[ Modificat: 28 Ianuarie 2009 07:59 PM de AppleGenius ]
Care e treaba cu iPhone 2G si de ce merge update-ul direct din iTunes?
Treaba e ca pt prima generatie de iPhone basebandu-ul nu se modifica astfel permitant telefonului sa functioneze in continuare. Deci toti care ati deblocat basebandul intr-un update pana acum (adik ati facut UNLOCK) puteti da fara probleme update direct din iTunes, numai ca pierdeti jailbrake-ul.
Am lamurit-o si p-asta :D
**REPET ESTE VORBA NUMAI DE IPHONE 2G….IPHONE 3G SE BLOKEAZA DACA NU ESTE LUAT OFICIAL DE LA UN PROVIDER**
[ Modificat: 28 Ianuarie 2009 09:39 PM de Chucky ]
Dap….practic faptu ca ai facut Unlock la un firmware anterior si acum dai direct update iar basebandul ,in cazul 2G, nu se modifica este un bypass intamplator, sau nu (lasat descoperit de cei de la Apple avand in vedere ca nu mai comercializeaza prima generatie), ce permite instalarea originala a firmware-ului.
Totusi daca incercati sa dati Restore, basebandul este skimbat cu cel al ultimului firmware aparut…fapt care duce la blocarea telefonului!
Inca o treaba…mi-a adus aminte virus_luci…ce am zis mai sus nu este valabil si pt cei cu firmware sub 2.0! Adik cei cu 1.x.x…pt ca basebandul este diferit si pastrandu-se nu o sa functioneze cu firmware-ul 2.2.1 implicit o sa blokeze telefonul. Ca sa puteti face update trebuie sa urcati mai intai telefonu la orice versiune de firmware intre 2.0 si 2.2, pe urma puteti da update linistiti (tineti minte ca pierdeti JB), pt ca basebandul nu s-a modificat pt iPhone 2G de la versiunea 2.0 pana acum 2.2.1!
Vreau sa rectific ultima parte din postul #21…cand dati restore basebandul este inlocuit cu unul “curat” adik blocat nu este inlocuit cu altul (adik alta vers de baseband)...el este acelasi pt iPhone 2G de la 2.0 pana la 2.2.1
Eu zic ca atat timp cat nu e un update care sa te dea pe spate ma gandesc ca nu e nici o graba. Inca o saptamana sau doua fara fix-urile alea evazive nu e nici o tragedie.
Eu zic ca atat timp cat nu e un update care sa te dea pe spate ma gandesc ca nu e nici o graba. Inca o saptamana sau doua fara fix-urile alea evazive nu e nici o tragedie.
La mine pe 3G, dupa update-ul facut azinoapte, pare sa tina ceva mai bine bateria.
Sper sa nu fie efect placebo, trebuie sa mai studiez aspectul, dar pare sa fie ceva aici.