@ huk Scuze pentru raspunsul intarziat si promit ca nu mai continui discutia (daca nu vreti).
Categoria…..Asa functioneaza ExpressionEngine cu care e tinut forumul. Nu se pot face oricate niveluri.
Avantajul e ca suntem 4…
Nu ma feresc de munca, dar trebuie sa-mi dai un motiv tare bun pentru care sa-mi rapesc 20 de minute cu familia pe zi, ca sa sortez Discutii Generale in (sub)categorii…
Acestea sunt intradevar probleme (cele “umane” chiar mai importante decat cele tehnice deoarece nu consider firesc sa pretind cuiva sa presteze o munca suplimentara fara sa ofer ceva in schimb).
Restul, cu useri multumiti/nemultumiti, “generalisti” sau “puristi”, cu newbies cunoscatori sau nu ai netiquetei (vor fi intotdeauna), cu relevanta multor discutii de pe aria “generalitati” tin mai mult de latura umana a fiecaruia si de trecerea timpului.
Este foarte posibil ca, peste un timp, unii useri “puristi” sa simta nevoia si de ceva “mai uman” iar unii dintre cei “generalisti” vor dori ceva mai “individualist”.
Acum, eu sunt mai batran si mai lenes de felul meu
.
Dar asta nu ma impiedica sa fiu optimist si sa sper ca, intr-o zi, cand vom “creste” suficient de mult si vom fi “maturi”, sa pot sa intru in “Pub-ul” preferat si, dupa ce “semnez” condica la “separeurile” unde se discuta ultimele noutati in legatura cu berea “mac” si dupa ce aflu ultimele tendinte si probleme legate de “halbe”, “doze” si “sticle” Apple (intervenind daca este cazul), sa imi iau halba si sa intru in separeul “barfei” unde sa stiu ca pot lua loc la “masuta” de langa soba unde poate il gasesc pe Cattus cu care sa polemizez pe tema relatiilor dintre pisici si mac-uri
, sau sa caut un scaun la masa de langa geam unde se comenteaza “calitatile” blondei care a trecut prin fata vitrinei, ori sa ma asez langa “tonomat” unde s-au adunat mac-useri melomani sau, cand ma loveste nostalgia, sa-mi caut un loc la “masuta amintirilor” unde sa schimb doua vorbe despre vremurile trecute cu Batrinul sau cu Haris fara sa deranjam pe altii .
O seara buna va doresc.