2 din 2
2
Propunere sectiune
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.11.07

Raspunsul de mai sus (pe care nu il mai pot edita) era pentru Psergiu. Si “poate” se citeste “sigur”.

@huk
Deci am cazut de acord asupra unui lucru.
OK. O sa incerc sa prezint si mai multe motive obiective. Trebuie totusi sa fac o scurta analiza inainte (eventual si putina statistica).
Multumim oricum pentru timpul pe care il petreci sustinand si ingrijind forumul asta.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Avantajul e ca suntem 4…

Mai ia in calcul:
- un aspect care e putin vizibil pentru useri: multe, da’ muuuulte anunturi sunt puse in prima categorie de sus: “Sistemul de operare Mac OS X”. Multi newbies intra si pun anuntul in prima categorie care le iese in cale, indiferent de subiect. La unmomentdat faceam misto intre noi si am propus sa facem o categorie sus in care regula e una singura: cine posteaza aici ia BAN! Fantezii de BOFH…
- Categoria/categoriile pe care le propui pot fi puse doar imediat sub “Comunitatea Macuser.ro”, practic la acelasi nivel cu “Discuţii generale” sau “Întâlniri Macuser.ro” si nu ca subforum al Discutiilor generale. Asa functioneaza ExpressionEngine cu care e tinut forumul. Nu se pot face oricate niveluri.
- Ca sa faci subcategorii de discutii trebuie sa le promovezi pe primele in categorie mare… zic eu punand prea multa importanta acestei sectiuni. Unii macuseri au zis de-alungul timpului ca Discutiile generale au prea multe subiecte de conversatie si ca “mananca” din caracterul specific al forumului care defineste aglomerarea spontana de oameni. Oamenii sunt pe primul loc. Macuser e ceea ce-i defineste pe acest forum.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu zic asa: daca o discutie e interesanta, va sta sus tot timpul. Daca nu, se duce jos. S-a mai zis asta.
Ideea e ca daca tu, druidule, incepi o discutie la Generale si trece de 10 pagini, o sa ne gandim serios la crearea unei noi categori. Pana acum au trecut de 10 pagini doar “Fuck Microsoft”, “Fun”, si “Ce muzica se asculta”; care sunt mai mult colectii de posturi, decat discutii.

A mai propus cineva la Wiki o categorie gen “Hobby”, pe care am sustinut-o, si a ramas cu un singur articol.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.11.07

@ huk Scuze pentru raspunsul intarziat si promit ca nu mai continui discutia (daca nu vreti).

Categoria…..Asa functioneaza ExpressionEngine cu care e tinut forumul. Nu se pot face oricate niveluri.

Avantajul e ca suntem 4

Nu ma feresc de munca, dar trebuie sa-mi dai un motiv tare bun pentru care sa-mi rapesc 20 de minute cu familia pe zi, ca sa sortez Discutii Generale in (sub)categorii…

Acestea sunt intradevar probleme (cele “umane” chiar mai importante decat cele tehnice deoarece nu consider firesc sa pretind cuiva sa presteze o munca suplimentara fara sa ofer ceva in schimb).
Restul, cu useri multumiti/nemultumiti, “generalisti” sau “puristi”, cu newbies cunoscatori sau nu ai netiquetei (vor fi intotdeauna), cu relevanta multor discutii de pe aria “generalitati” tin mai mult de latura umana a fiecaruia si de trecerea timpului.
Este foarte posibil ca, peste un timp, unii useri “puristi” sa simta nevoia si de ceva “mai uman” iar unii dintre cei “generalisti” vor dori ceva mai “individualist”.
Acum, eu sunt mai batran si mai lenes de felul meu wink .
Dar asta nu ma impiedica sa fiu optimist si sa sper ca, intr-o zi, cand vom “creste” suficient de mult si vom fi “maturi”, sa pot sa intru in “Pub-ul” preferat si, dupa ce “semnez” condica la “separeurile” unde se discuta ultimele noutati in legatura cu berea “mac” si dupa ce aflu ultimele tendinte si probleme legate de “halbe”, “doze” si “sticle” Apple (intervenind daca este cazul), sa imi iau halba si sa intru in separeul “barfei” unde sa stiu ca pot lua loc la “masuta” de langa soba unde poate il gasesc pe Cattus cu care sa polemizez pe tema relatiilor dintre pisici si mac-uri   smile , sau sa caut un scaun la masa de langa geam unde se comenteaza “calitatile” blondei care a trecut prin fata vitrinei, ori sa ma asez langa “tonomat” unde s-au adunat mac-useri melomani sau, cand ma loveste nostalgia, sa-mi caut un loc la “masuta amintirilor” unde sa schimb doua vorbe despre vremurile trecute cu Batrinul sau cu Haris fara sa deranjam pe altii .
O seara buna va doresc.

2 din 2
2