Lasa uptime-ul asta ca oricum nu reusesti sa il tii prea mult. Serverele tin insa noi userii care omoram Mac-urile facem noi ce facem si ne trebuie cate un restart, normal sau fortat.
Haha misto poza…
Chestia cu restartul e valabila la servere, care se mandresc cu un uptime cat mai mare, in conditiile in care pe ele ruleaza un numar mic de aplicatii/procese, care sunt aceleasi zi de zi. Un sistem de operare folosit ca desktop trebuie restartat din cand in cand, pentru ca este “torturat” cu N-spe aplicatii, pe care le folosim zilnic.
Nu “Trebuie”. Recomanda cei de la Apple pentru ca stiu ca mai au bube in sistem care aloca memorie/resurse in timp si nu le elibereaza. Desktop-ul meu cu Linux de la fostul servici a avut uptime de exact 2 ani si o zi dupa care i-am dat eu un reboot ca reusisem sa ii blochez placa video (sistemul mergea, dar pe ecran apareau doar liniutze colorate - m-am legat prin retea pe el si i-am dat un reboot curat)
Am facut update-uri la greu la orice in afara de kernel. Am trecut de la Debian 3.0 unstable la 3.1 stable si apoi din nou la unstable cu el. De asta a si trebuit sa il rebootez dupa 2 ani - am facut update la driver-ul video cu o versiune “mai beta” si am ramas fara display - daca era un server nu conta - dar ca statie de lucru ...
Back on topic: Ce ati observat voi ca a adus in plus acest QuickTime 7.1 ?
Nu “Trebuie”. Recomanda cei de la Apple pentru ca stiu ca mai au bube in sistem care aloca memorie/resurse in timp si nu le elibereaza.
Apăi să vezi cum, în decursul unei zile de lucru, Photoshopu’, Illustratoru’ şi alte programe se joacă cu memoria sus-jos, sus-jos… şi apoi când fac un copy/paste, ţipă “not enough memory”, când eu văd că ar mai fi 1 GB liber… Nu cred că există vreun OS care să nu cedeze nervos la un moment dat în condiţiile astea, şi nu neapărat din cauza sa.