1 din 2
1
bluetooth mobile phone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

După ceva teste, am rămas satisfăcut de comunicarea BT cu mac-ul. Mă bate gîndul să-mi iau un tel mobil cu BT. Nu vreau ceva scump sau sofisticat, ci doar cu BT și cu o cameră bună/foarte bună. Îmi place să fac poze. Am auzit că Sony-Ericsson se „pupă” bine cu mac-urile și au și camere bune (mai bune ca Nokia). Transferul bazei de date e de asemenea un detaliu. sugestii… vinde cineva așa ceva? ce tip (uri) ar fi recomandat (e)?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Dupa cum ai vazut si la intalniri, k700i-ul meu se pupa foate bine cu macul. Conexiune pe WAP, remote control nativ, foooaarte util la prezentari academice (wow in sala) dar atentie la distanta pana la mac, transfer instant a intregii baze de date contacte, transfer facil al SMSurilor, send SMS, pauza iTunes cand suna, avertizare vizuala cand e pe silent, toate cu BluePhoneElite, viata buna baterie, camera OK, n-as spune grozava, skin aqua la comanda, radio, ceva memorie, mp3uri pentru sonerii, handsfree foarte bun inclus in pachet… rezistent si la caderi. grin eu il recomand.
N-am inteles intrebarea cu daca vinde cineva, dar tot o sa raspund: Germanos cu 670 RON fara abonament.

Ti-as recomanda si t68i-ul din generatia sub un milion bucata, cu BT si pupacios cu macul, dar n-are camera.

Vezi si exemple nereusite de poze…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Am avut o multime de telefoane SonyEricsson: imi plac prea mult. Sincer, nu am avut decat o singura data un Nokia (asta prin 1999) si de atunci numai SE. smile
K700i e destul de ok - are camera VGA de 0.3MP cu senzor CIF. IN orice caz e o camera de generatie veche, fara autofocus fara nimic. Spuneai ca nu vrei scump insa cu camera. Eu iti recomand telefonul care inca il am (aproape un an): este un SonyEricsson S700i. Foarte scump la vremea lui, este singurul telefon SonyEricsson (si pana in ziua de azi) cu camera foto digitala cu senzor CCD, asemenea celor CyberShot. Dimensiunea este de 1,3MP. Comparandu-l cu generatiile mai noi gen K750i, K608i sau W800i, pozele de pe S700i sunt cele mai reusite. Pretul stiu ca a ajuns pe la 600-700RON, ceea ce e chiar bine avand in vedere ca in decembrie 2004 era 500 Euro.

Evident ca daca vrei sa te arunci la bani (ai spus ca nu e cazul) mai poti astepta un pic si sa iti cumperi chiar ultima generatie de SonyEricsson K790i care are o camera CyberShot de 3,2MP cu flash cu xenon si autofocus. Insa sa nu te astepti la mai putin de 500 Euro. smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Eu mi-am luat Nokia 6680 pentru Symbian și pentru că era singurul cu 4 bife pe lista de compatibilitate. Practic, mi-am ales variantele de cumpărături cu lista aia în față smile Cameră de 1.3 mpix, Symbian (cu bunele și relele sale, dar per total mult mai multe “bune”), sincronizare perfectă (cu iSync, recunoscut nativ, fără nici un hack) cu calendarul și contactele (inclusiv imaginile din Address Book), transfer perfect cu Bluetooth (nu a crăpat niciodată, nici o problemă). Singura chestie care m-a deranjat (la început) este faptul că nu poți să vezi cardul de memorie ca un “removable disk”, așa cum apar cardurile de memorie de la aparatele foto. Până la urmă mi-am dat seama că nu prea mă deranja cu nimic chestia asta, căci instalarea de software merge și fără (fișierele transmise către telefon prin Bluetooth apar ca SMS-uri noi în Inbox, și pot fi manevrate fără probleme). Deci, integrare cu Mac OS X - beton cheese (aș putea să spun că merge de o mie de ori mai bine decât Nokia PC Suite, care mi-a bălărit de câteva ori lista de contacte). Telefonul merge perfect cu Salling Clicker (a must have tool), are 3G și video-call (chestii pe care la început le-am privit ca fiind năzbâtii, dar ... sunt utile), și e destul de ieftin acum (vreo 8 milioane parcă).

Mai demult îmi făcea cu ochiul și SE K750i, care iarăși mi se pare că e la ofertă acum cu 670 RON ... ar putea fi o alternativă bună.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Eu am avut si se s700i care era un telefon super, acum am au s750i care face poze mai frumoase, are autofocus, memorie mai buna si se intelege excelent cu macul, il recomand cu caldura si e vreo 9.500.000 la orange la liber

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
kracker - 12 Mai 2006 12:33 PM

Eu am avut si se s700i care era un telefon super, acum am au s750i care face poze mai frumoase, are autofocus, memorie mai buna si se intelege excelent cu macul, il recomand cu caldura si e vreo 9.500.000 la orange la liber

Mulțumesc tuturor, mi-am făcut lista de tipuri și avantaje/dezavantaje. Am de ani buni abonament dublu la Orange și destule puncte nefolosite așa că, zilele astea, cred că voi vizita un magazin cu lista în față.
Cred că mă voi îndrepta spre un SE… am auzit numai bine de el, doar fi-meo ăl mare e critic și e nokist…

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Eu am P900 si sunt deosebit de multumita, sincronizarea este OK, computerul trimite programul iSync prin BT catre mobil si transferul intre computer si telefon se face perfect. Am incercat acum si cu un motorola, dar nu un model prea scump si nu este la fel de bine. Pot face o recomandare. Dupa alegerea telefonului poti merge cu laptop-ul la Orange si inainte de cumparare este util un test! (O sa merg si eu la ei cu motorala sa vedem care este problema, deoarece merge doar sincronizarea pe cablu usb, desi telefonul este pe lista telefoanelor compatibile cu mac-ul)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
varsator - 12 Mai 2006 02:05 PM

Eu am P900 si sunt deosebit de multumita, sincronizarea este OK, computerul trimite programul iSync prin BT catre mobil si transferul intre computer si telefon se face perfect. Am incercat acum si cu un motorola, dar nu un model prea scump si nu este la fel de bine. Pot face o recomandare. Dupa alegerea telefonului poti merge cu laptop-ul la Orange si inainte de cumparare este util un test! (O sa merg si eu la ei cu motorala sa vedem care este problema, deoarece merge doar sincronizarea pe cablu usb, desi telefonul este pe lista telefoanelor compatibile cu mac-ul)

La site-ul Apple zice, apropo de mobilele Motorola:

„Bluetooth and/or USB syncing except for Motorola v710”

deci este posibil să ai ceva care merge numai pe usb. Vezi aici:

http://www.apple.com/macosx/features/isync/devices.html

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
kracker - 12 Mai 2006 12:33 PM

Sorry buddy insa din cate stiu eu S750i nu exista. Cred ca ai confundat denumirea. Ce telefon ai pana la urma? smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

soni iericson smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

K750i e cu totul alta poveste. Insa nu face poze mai bune pentru ca, dupa cum am spus, are senzor CIF si nu CCD (mai avansat) ca al lui S700i.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

sorry k750, si din moment ce le-am avut pe amandoua ma bucur ca imi zici tu ca nu se poate sa faca poze mai bune K750, pot sa-ti zic Atotstiutorule de acum.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am vazut si eu poze de K750i si oricum nu mi-a placut telefonul. S700i ii da clasa. O sa ma contrazici pentru ca tu il ai acum. Insa gandeste-te la carcasa: K750i probabil ca deja trosneste din cand in cand, mai ales in spate la baterie. Apoi uitat-te la butoane: sunt cumva sidefate si nu se misca stanga dreapta atunci cand apesi pe ele? Nu cred. Apoi, daca nu te-ai plictisit, te uiti atent la display si o sa vezi rezolutia inferioara. Plus ca mai e factorul cool-ness sa ai un telefon cu clapa rotativa. smile

Acum mie asa mi s-a parut (in legatura cu calitatea pozelor). Ca telefon S700i imi place mai mult. Nu e motiv de cearta. smile

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

De acord nu e motiv de cearta, insa eu mi-am luat telefonul doar pt ca mi-a placut nu era vorba de cool factor, la k750 ma tine bateria cu 2 zile mai mult, e cu 35 de grame mai usor, face poze mai bune si are ledul photo mai puternic, vine standard cu memorie dubla, si are si control la distanta prin blueooth care merge super cu macul cand vreau sa-l sting si mi-e lene sa ma dau jos din pat. Si din toate astea o sa banuiesc ca tu zici asa de S700 pt ca asta ai tu acum

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

wink voi dati telefon cu aparatul foto? grin

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 12 Mai 2006 08:41 PM

wink voi dati telefon cu aparatul foto? grin

doar uneori, de obicei folosesc farfurioara de cafea smile

Semnătură 

1 din 2
1