Ma gandesc sa imi cumpar un Nokia E50 (varianta fara camera) sau E60; ambele folosesc Symbian OS 9.1; nu stiu insa nimic despre conectarea acestora la MAC prin iSync (nu apar in lista telefoanelor compatibile cu iSync).
Imi poate spune cineva daca un astfel de telefon se poate sincroniza cu MAC-ul?
Ma gandesc sa imi cumpar un Nokia E50 (varianta fara camera) sau E60; ambele folosesc Symbian OS 9.1; nu stiu insa nimic despre conectarea acestora la MAC prin iSync (nu apar in lista telefoanelor compatibile cu iSync).
Imi poate spune cineva daca un astfel de telefon se poate sincroniza cu MAC-ul?
Tocmai mi-am luat un Sony Ericsson k510i, absolut superb. Eu recomand SE, nu are nevoie de nici un driver pt mac, conexiunea este gata imediat, fie prin BT, fie prin cablu USB.
Si eu sunt mare fan SE dar am nevoie de un telefon OBLIGATORIU FARA CAMERA, vreau sa aiba si Symbian pentru a putea instala unele aplicatii, sa aibe si WiFi (ceea ce nici E50 nu prea are si de aia as opta pentru E60). Ce ramane? Nici un SE dar un Nokia: E60.
Ar mai fi o solutie si SE M600 (sau varianta M608, fara 3G) dar nici unul nu are WiFi…
Daca ar exista un SE care sa indeplineasca cerintele de mai sus nu as mai sta pe ganduri si l-as lua.
Si apoi, a avut cineva probleme in a conecta Nokia la Mac? Cu iSync sau ca Bluetooth Modem?
A devenit o moda in lumea macuser SM.Eu unul folosesc Motorola(V3)si vreau sa spun ca parca este facut special pentru mac.Nici nu am nevoie de vreun soft ca sa se muleze perfect pe mac,doar bluetooth-ul.Poate ca are aceleasi origini?Cine stie?..
Io tot cu SE, un T610. Cat despre pozele facute cu un telefon, mai bine fara… sunt jenante. Chiar, nevrozel, posteaza-mi si mie o poza facuta cu telefonul tau, sa vad si eu ce inseamna 3 mpix la un telefon cu CCD.
A devenit o moda in lumea macuser SM.Eu unul folosesc Motorola(V3)si vreau sa spun ca parca este facut special pentru mac.Nici nu am nevoie de vreun soft ca sa se muleze perfect pe mac,doar bluetooth-ul.Poate ca are aceleasi origini?Cine stie?..
A fostcît pe ce să-mi iau Motorola, era și ceva mai ieftin, pînă la urmă m-am decis pt SE, are camera mai bună, tocmai am făcut prima serie de poze în Deltă.
sa imi dau si io cu parerea. imi displace conceptul asta de tf+ap foto+video+mp3+radio+alte porcarii ....
sunt de parere ca la tf trebuie sa vorbesti si cel mult cateva aplicatii pentru internet care nu necesita un ecran mare, rezolutie de nustiucat…chestii simple. dar pt ca exista piata pt astfel de produse, producatorii scot pe piata tot felul de produse insa nu cred ca trebuie sa avem pretentii prea mari. poate ca exista posibilitati tehnice sa putem avea un tf+aparat foto de mare angajament, ca sa zic asa, dar daca tot se vand astea care exista deja, de ce sa scoatem altceva pe piata?!
fara sa am mari pretentii de la un produs de acest gen, ma declar multumit de nokia 6630. are un display generos, menu-ul este f simplu (sunt de parere ca nokia are cel mai tare menu), semnal este ok, functiile pt internet sunt ok (m-am dat pe messenger in conditii excelente pt un tf) iar pozele…..puteti vedea si singuri. niste poze acceptabile am putut face cu un SE K750 ....
poate sunt si alte produse ce pot scoate niste poze la acelasi nivel calitativ sau putin mai mare, nu le-am incercat pe toate insa, revin si spun, nu putem emite mari pretentii.
parerea mea!
Tocmai mi-am luat un Sony Ericsson k510i, absolut superb. Eu recomand SE, nu are nevoie de nici un driver pt mac, conexiunea este gata imediat, fie prin BT, fie prin cablu USB.
Măi să fie, exact telefonul ăsta mi l-am luat eu acu 2 luni, şi sunt f mulţumit de el.
sa imi dau si io cu parerea. imi displace conceptul asta de tf+ap foto+video+mp3+radio+alte porcarii ....
[...] poate sunt si alte produse ce pot scoate niste poze la acelasi nivel calitativ sau putin mai mare, nu le-am incercat pe toate insa, revin si spun, nu putem emite mari pretentii.
parerea mea!
Ani de zile am fost user Nokia. Cred că finlandezii s-au cam autorăsfățat, nu e deloc mobilul ideal. Ca fotograf de la 10 ani (adică acu’ 40 de ani), crede-mă: să ai un aparat foto rezonabil inclus în celular e mare lucru. Părerea mea…
Măi să fie, exact telefonul ăsta mi l-am luat eu acu 2 luni, şi sunt f mulţumit de el.
Tot pe acolo sunt şi alte poze cu telefonul în cauză.
Păi dacă e SE K520ii chiar e OK. Am consumat punctele Orange +170 RON, chiar face! Camera e OK, interfața - mai prietenoasă decît la Nokia 6020 (care are camera sub ăsta. e drept, e mai vechi cu un an).
Eram cît pe ce să iau un Motorola, dar am mai găsit ultimul K510i la promo, altfel treceam pe Motorola, m-am cam plictisit de Nokia în sus, Nokia în jos etc.