Problema Google Aps si iWeb
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

Deci vreau sa pun pe net un site facut in iWeb 08. Deocamdata nu iau deloc in calcul iWeb 09 pentru ca n-am avut timp sa ma joc in el.
Problema mea este in felul urmator:

Am facut site-ul in iWeb. Domeniul pe care vreau sa-l pun este hostat practic pe Google Aps din cauze de foarte multe chestii misto pe care le are Google Aps (mail pe domeniu cu spatiu 7gb/cont si maxim 200 conturi, calendar, docs, etc.). De fapt e luat prin vodafone, care face doar DNS la momentul asta, redirectat CNAME, etc. catre Google Aps. Functioneaza totul perfect, dar Google sites nu permite FTP. E nasol, dar n-am ce-i face. Nu vad nici o solutie la faza asta si nu stiu ce sa fac pentru ca trebuie sa pun site-ul up in 5 zile si ma lovesc de problema asta. Singura scapare care mi-apare este editorul de cod html. Adica sa iau codul html de la fiecare pagina facuta in iWeb si sa-i dau paste in Google sites, insa asta inseamna apoi sa omor linkurile si imaginile la mana ca sa apara in regula (si sunt cam foarte multe). N-am vazut nici c-ar suporta vreun flash ceva, ca atunci ar fi mai usor. As tranti un flash din site-ul facut, l-as si stiliza cu ocazia asta cu animatii (desi nu-mi plac personal, dar am vazut ca se poarta) si ar fi 1% munca. Insa n-am vazut sa suporte flash.
Are cineva vreo solutie la problema asta? A lucrat cineva cu Google sites?
Please, let me know.

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

Chiar nu stie nimeni?

Semnătură 

Pe partea cealalta