1 din 3
1
FrontRow 1.2.2 Update
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Şo pă el!!! Cică repară problemele cu “server not responding”!! Îl voi încerca şi eu acuşi…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ALELUIA!!!! Acum merg trailerele, in sfârşit!
(Am încercat înainte de a face update şi nu mergeau.)

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Si restul muritorilor il asteapta pe escobar sa se trezeasca (e doar 4 dimineata acolo la el) grin

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hahaha! LOL
Daţi-i un telefon, ceva…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Hai domnul Escobar, va asteapta o lume intreaga!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Acum FrontRow afişează “loading trailer…” atunci când stai şi aştepţi. Aşa mai merge, nu ca înainte când îţi dădea cu tifla din prima.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Escobar a pus un FrontRow Enabler 1.2.2 Beta. Nu stiu exact cum si de ce insa dupa ce am pus QuickTime 7.1 imi merg trailerele fara probleme, chiar cu FR 1.2.1.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ave escobar! Imi merg si mie!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Iti merge din cauza lui QT sau pentru ca ai pus FR 1.2.2? Daca l-ai pus cum ai facut? Ai urmat instructiunile pt Beta de pe site?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
nevrozel - 12 Mai 2006 04:20 PM

Iti merge din cauza lui QT sau pentru ca ai pus FR 1.2.2? Daca l-ai pus cum ai facut? Ai urmat instructiunile pt Beta de pe site?

QT7.1 n-a facut nimic. Am luat enableru, am urmat instructiunile vechi, mi-a dat niste mesaje ciudate cu bezelu, dar totul e frumos si functional.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Good, posibil sa il incerc si eu atunci.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Bai fratilor… eu am luat update-ul direct de pe situl Apple, lam pus cu Pacifist, si a mers.

1) Merg trailerele
2) Multumim nenea Jobs pentru ca cei cu Mac mini pot face browsing si preview la filme fara nici un delay. Ma refer desigur la filmele din calculator afisate frumos in stanga cu reflexie. Mergeau infect, si avi-urile se vedeau “cu purici”. So… nu au rezolvat numai treaba cu trailerele, ci si multe alte probleme legate de performanta.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 24.10.05

Newbie scrie pe mine!

M-ati corupt si pe mine cu FrontRow-ul vostru si am reusit sa-l instalez. Ce n-am reusit:
1. Nu vad programul pe nicaierea ( unde naiba e programul meu?)
2.Nu pot sa-i umblu in preferences ( ca daca nu-l vad pe el cum sa-i vad preferintele?)
3.In schimb, nici el nu-mi vede filmele:P

In rest traim intr-o armonie universala, vad trailere si-mi ascult muzica.Noroc cu Escobar ca mi-a zis cum sa-l lansez c-altfel nu stiam nici macar atat!

Asta ma face sa ma simt prost:)

Am QT 7, l-am cautat in Applications, System Preferences, cu Spotlight, FileBuddy…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Deci, FrontRow nu se instaleaza ca o aplicatie. E pe undeva bine ascuns in sistem. SIngurele Preferences ale lui le gasesti in System Preferences>Keyboard and Mouse>Keyboard Shortcuts (undeva jos de tot) si in System Preferences>Sounds. Cam asta ar fi. In rest el merge bine. Daca vrei si mai mult, iti poti instala Salling Clicker si sa iti folosesti telefonul cu bluetooth drept telecomanda pentru FrontRow. E chiar cool. smile

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ca sa iti vada filmele acestea trebuie sa fie “importate” in iTunes mai intai. El cauta tot ce gaseste din iTunes ca si film. Stiu, e cam ciudat insa asa functioneaza. Ar fi fost interesant sa aiba o optiune de “browse” si sa ii dai exact locatia folderului cu filme.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

FrontRow vede si filmele pe care le pui in directorul Movies din Home.

Semnătură 

⌘-N

1 din 3
1

‹‹ Security Update 2006-003      crash 10.4.6 ››