da i un reset to factory settings,bagi un ac in spate unde se reseteaza,scoti airportul din priza apoi,il bagi in priza tinand acul apasat in acelasi timp pana palpaie ledul verde.
Un reset si la modem daca nu esti pe pppoe si vezi dupa daca merge.
daca numaram cate reseturi am dat…. cred ca in jur de 6 oricum
da , stiu , trebuie sa tin apasat butonelul pana cand palpaie mai des lumina galbena…
deci,resetul e de mai multe feluri,soft si hard.
poate te ajuta articolul asta: http://support.apple.com/kb/HT1450
fai cum ti-am zis,daca ai modem de la provider scoate-l din priza,apoi reseteaza airport-ul cum am scris mai sus,scoate-i alimentarea,baga-i un ac in locul pt reset si tii acul acolo.
in timp ce tii acul in bagi in priza airport-ul,cu acul infipt si astepti 10 sec pana clipeste ledul verde.
apoi bagi mai intai modemul de la provider in priza,apoi airport-ul.
succes!
ah,eu am inteles ca ai net pe mac nu pe pc.
oricum resetul e binevenit.
alege bridge mode la configurare si vezi daca merge.
in network and sharing center alege manage wireless network si sterge reteaua de acolo,numele….apoi dupa ce ai configurat router-ul sa dai si un restart la pc.vista stiu ca e mai pretentios
da, am si pe mac, dar nu e prezent la locul faptei momentan ...pai bridge mode era…sau ma insel?
prin router am net pentru 2 calculatoare, unul (Pc`ul) conectat cu cablu iar celalalt(Mac`ul ) wireless. al 2-lea pt wireless nu merge, adica vaio asta .
Multumesc mult pentru ajutor , dar cred ca ma las pagubasa, si ma bag la un film… :D
O sa caut pe cineva, cum a spus cineva de pe aici,un “flacau priceput” ,ca n`am de ce sa fortez, nu ma pricep chiar asa de bine….
M-am dus la repr Apple sa incerc sa ma conectez la reteaua lor de wireless de pe acelasi tip de router:Airport extreme.Si a mers, deci pica ipoteza cu incompatibilitatea.
Il voi trimite cu garantia sa mi`l rezolve sau sa mi`l schimbe, la sfatul celor de la Apple.
Multumesc tuturor care au incercat sa ma ajute cu problema asta