am un .pdf (obtinut prin mijloace legale) la care functia print a fost dezactivata… acum eu baiat frumos, fara ochelari, nici n-as vrea sa-mi pun, asa ca refuz din start sa citesc 300 de pagini A4 pe calculator. ce as putea face a.i. sa pot tipari documentul respectiv?
Multumesc anticipat tovarasilor care vor solutiona cazul.
P.S. pentru lamuriri suplimentare atasez un .pdf cu care nu reusesc sa ma mai inteleg.
Acel fisier PDF pe care il ai matale este securizat. Din aceasta cauza, tu nu poti sa-l printezi, salvezi, exporti etc.
O solutie ar fi dar nu o stiu pe cea valabila pe sisteme Mac
Solutia pe PC ar fi urmatoarea: Se face rost de programelul PDFPassowrd Recovery (sau ceva de genul asta) si se trozneste parola care este pusa pe PDF (in momentul asta el genereaza un alt fisier fara parola)
Fisierul rezultat, este printabil, salvabil si ce mai vrei tu sa faci.
imi dau si eu cu parerea: incearca cu un program de OCR (optical character recognition), de genul Readiris etc. Ii spui sa-ti deschida pdf-ul si il salvezi apoi ca txt, doc, sau ce vrei tu (inclusiv pdf). Am incercat acum catva ani pe PC si a mers, asa ca nu vad de ce nu ar merge acum si pe Mac.
am incercat chiar acum cu fisierul tau si readiris pro 11 si merge. ma rog, eu am paradit ceva prin sistem si orice aplicatie se crășuie cand ii dau print, dar la fisierul tau imi cere parola, iar la cel transformat de mine n-o mai cere.
eu l-am gasit available pe net, problema este la tiparit. si sunt vreo 7 fisiere totalizand vreo 300 de pagini. sa vedem… o sa incerc sa descarc Readiris, sa vedem ce se intampla.