Salut. Am un macbook si incerc sa ma filmez. NU inteleg insa de ce imaginile capturate apar ca si cum ar fi in oglinda:)Cand vizualizez cu photobooth as vrea sa vad imaginile capturate ca in realitate. Ce e de facut? Multumesc.
Si la photobooth (setata normal) si la mess, webcam imi furnizeaza imaginea din oglinda:). Uite care e ideea: de exemplu vreau sa ma filmez facand un clip la pian. Imaginile preluate imi arata mana stanga ca fiind dreapta si viceversa, etc. Vreau sa evit asta.Deci setarea normala/implicita este asa, fie ca e vb de photobooth sau altceva in care vizualizez.
Si la photobooth (setata normal) si la mess, webcam imi furnizeaza imaginea din oglinda:). Uite care e ideea: de exemplu vreau sa ma filmez facand un clip la pian. Imaginile preluate imi arata mana stanga ca fiind dreapta si viceversa, etc. Vreau sa evit asta.Deci setarea normala/implicita este asa, fie ca e vb de photobooth sau altceva in care vizualizez.
Eu am crezut ca te referi la un efect,photobooth are unul care imparte imaginea in 2 simetrice,am crezut ca la acea “oglinda” te referi.
Exact. Am incercat si cu efectul ala, care imi face imaginea pe jumate oglinda pe jumatate normala. Daca as putea sa obtin imaginea aia din dreapta pe tot ecranul ar fi perfect…
Quick Time Player/File/New Movie Recording. După ce tremini înregistrarea, deschide filmul cu QT, Window/Show Movie Properties/Visual Settings și te joci acolo după pofta inimii.
Succesuri!