Cum fac sa filmez normal ?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.08

Salut. Am un macbook si incerc sa ma filmez. NU inteleg insa de ce imaginile capturate apar ca si cum ar fi in oglinda:)Cand vizualizez cu photobooth as vrea sa vad imaginile capturate ca in realitate. Ce e de facut? Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Vezi ca photobooth are foarte multe efecte,selecteaza normal la efecte si vei avea o imagine normala.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Si la photobooth (setata normal) si la mess, webcam imi furnizeaza imaginea din oglinda:). Uite care e ideea: de exemplu vreau sa ma filmez facand un clip la pian. Imaginile preluate imi arata mana stanga ca fiind dreapta si viceversa, etc. Vreau sa evit asta.Deci setarea normala/implicita este asa, fie ca e vb de photobooth sau altceva in care vizualizez.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

Camera fiind în faţă, tu vezi invers. Pozele le poţi întoarce în Photoshop de exemplu, dar filmul nu.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Nu exista nici o posibilitate de captura video normala? E destul de ciudat si de dezamagitor…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
tzoaie - 01 Februarie 2009 04:39 AM

Si la photobooth (setata normal) si la mess, webcam imi furnizeaza imaginea din oglinda:). Uite care e ideea: de exemplu vreau sa ma filmez facand un clip la pian. Imaginile preluate imi arata mana stanga ca fiind dreapta si viceversa, etc. Vreau sa evit asta.Deci setarea normala/implicita este asa, fie ca e vb de photobooth sau altceva in care vizualizez.

Eu am crezut ca te referi la un efect,photobooth are unul care imparte imaginea in 2 simetrice,am crezut ca la acea “oglinda” te referi.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

Exact. Am incercat si cu efectul ala, care imi face imaginea pe jumate oglinda pe jumatate normala. Daca as putea sa obtin imaginea aia din dreapta pe tot ecranul ar fi perfect…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai salveaza imaginea apoi edit in iphoto si decupezi exact ce vrei smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

Vreau video nu photo:)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Video nu cred ca ai cum….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie

Great…Mai astept pareri..inca nu mi-am pierdut speranta…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Quick Time Player/File/New Movie Recording. După ce tremini înregistrarea, deschide filmul cu QT, Window/Show Movie Properties/Visual Settings și te joci acolo după pofta inimii.
Succesuri!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie

O sa incerc maine cand ajung in Bucuresti. Mersi mult . Sper sa mearga!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Merge garantat.
PS am uitat să-ți spun că, în fereastra de Properties, trebuie să selectezi Video Track, așa ca în foto.

[ Modificat: 01 Februarie 2009 05:48 AM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Da, cu QuickTime e cel mai simplu. Totusi, calitatea iSight-ului e slaba. Sper ca nu vrei video de calitate; rezolutia maxima o sa fie de 640*480.