recomandari webhosting
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

Salut,

Caut opinii/recomandari pt hosting.
Site-ul meu (in reconstructie inca, in acest moment) va fi un portofoliu de fotografie , trafic undeva la 10-20G/luna. Buget 15-25 Euro/luna.
Spatiul de stocare cam pe la 10-20G. Din care 6-10G pt stocare ftp (aici livrez fisiere clientilor mei).
Ma intereseaza sa prinda viteza in special in Bucuresti (metropolitan), unde am 99% din clienti.

Multumesc anticipat!

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

best hosting
da un telefon sau trimite un mail si iti poate face o oferta. ce-ti trebuie tie nu e in pachetele de baza dar se poate negocia. la trafic te incadrezi la pachetul de 7euro dar poti cumpara spatiu suplimentar

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

merci, am notat.

alte opinii?

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

http://www.hostway.ro

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
mr.fred - 02 Februarie 2009 01:32 PM

http://www.hostway.ro

multumesc, mr. fred

dar de INES a auzit cineva ceva?

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

daca te referi la isp-ul iNes Telecom, am auzit. si la fel ca oricare alt isp, serviciul de hosting e ca sa fie. probabil sunt unii clienti care conditioneaza abonarea a ei doar daca au si hosting…dracu stie de e-si bat capul isp-istii cu asa ceva.

Pachete servicii gazduire iNes Telecom

1. PACHET Gazduire 30 MB
Max 30 MB , FTP, 5 conturi e-mail -  7 € / luna;

2. PACHET Gazduire 50 MB
Max 50 MB, FTP, MySQL, PHP, 5 conturi – 15 € / luna;

3. PACHET Gazduire 100 MB
Max 100 MB, FTP, MySQL, PHP, 10 conturi – 20 € / luna.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 12.01.08

smart-hosting.ro
eu asta recomand tuturor clientilor.
daca vrei oferta personalizata poti vorbi cu cineva de acolo.

Semnătură 

am mere.