Safari și prăjiturile
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.05.07

Safari e gurmand mare, ca să nu zic bulimic: îmi papă din când în când toate prăjiturile, iar apoi uită că le-a păpat. să mă explic? bine… păi în mod aleator, dar cel puțin odată la 2-3 zile, Safari nu mai face auto-login pe siturile unde-am bifat căsuța cu “remember me”, inclusiv pe macuser.ro. am salvate, să zicem, userul și parola din formularul de login, dar ele stau bine-mersi acolo, nefolosite cum ar veni. problemă de cookies, m-am gândit io. bine bine, dar cum? că ze cookies sunt enabled; sigur, doar pentru siturile pe care navighez direct. idei?

Semnătură 

iMac (27”, i7 + 1TB LaCie d2 Quadra)
MacBook Pro (Intel Core2 Duo 2.4GHz, 4GB RAM, 320GB Seagate Momentus 7200.3 HDD + 320GB WD Passport + 1TB WD My Book Mirror Edition)
iPod Video 5G 80GB
iPhone 3G, 16GB, white (orange)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
andreiard - 03 Februarie 2009 02:55 AM

Safari e gurmand mare, ca să nu zic bulimic: îmi papă din când în când toate prăjiturile, iar apoi uită că le-a păpat. să mă explic? bine… păi în mod aleator, dar cel puțin odată la 2-3 zile, Safari nu mai face auto-login pe siturile unde-am bifat căsuța cu “remember me”, inclusiv pe macuser.ro. am salvate, să zicem, userul și parola din formularul de login, dar ele stau bine-mersi acolo, nefolosite cum ar veni. problemă de cookies, m-am gândit io. bine bine, dar cum? că ze cookies sunt enabled; sigur, doar pentru siturile pe care navighez direct. idei?

Dacă te referi la v 3.2.1 și face așa (mi s-a mai întîmplat, dar cu versiuni beta, nu cu cea stabilă), atunci poate fi un bug. ai imediat în stînga sus un buton de raportare a ploșnițelor.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

da, e vorba de Safari 3.2.1. faza e că le uită pe toate odată, adică atunci când se întâmplă, se întâmplă pe toate siturile unde ar fi trebuit să mă logheze automat și trebuie să fac login din nou pe toate.
am trimis, binențeles, raportul la Apple.
mulțam.

Semnătură 

MacBook Pro (Intel Core2 Duo 2.4GHz, 4GB RAM, 320GB Seagate Momentus 7200.3 HDD + 320GB WD Passport + 1TB WD My Book Mirror Edition)
iPod Video 5G 80GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Am patit acelasi lucru . La mine s-a rezolvat prin renuntarea la webclip-uri in dashbord. Dar intre timp pina am gasit solutia asta am trecut la firefox si acum asa am ramas.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

uite am să fac și eu asta cu webclipele, să vedem… mulțam.

Semnătură 

iPod Video 5G 80GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.01.09
andreiard - 03 Februarie 2009 04:47 AM

uite am să fac și eu asta cu webclipele, să vedem… mulțam.

yup, problema cunoscuta la 10.5.6, am scris intr-un thread ...

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

aham, se pare că așa-i, nu mi le-a mai uitat nici mie de când am scos webclipele… acu să sperăm la un tratament

Semnătură 

iPod Video 5G 80GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Poti folosi asta. E pe bani, dar uneori (de obicei de Craciun) dau licente pe gratis la utilizatorii fideli. Eu am licenta pe gratis de la ei. Am scris si pe forum, dar sigur nu mai e de actualitate. Asa ca nu-mi mai fac probleme daca Safari ma uita.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

heh, am instalat 1password acu’ vreo 2 săptămâni, tentat fiind de versiunea gratuita pentru iPhone. e util, nu zic nu, dar, apropos de cazul de față, automatic login tot nu face, iar io probleme de keychain n-am. problemele sunt, deci, la cookie-uri. mă rog, deocamdată pot trăi fără webclipuri. om vedea când bagă Apple o rezolvare pe țeavă.

Semnătură 

iPod Video 5G 80GB