service laptop in Bucuresti???
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Stiti cumva adresa unui service de laptopuri in Bucuresti? Am nevoie de o firma care sa imi elibereze factura pt. reparatie/piese, ca am gasit destui “meseriasi” pe siturile de anunturi…
Multumesc anticipat!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

Macgalery .. pe natiunile unite.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Laptopurile nu’s macuri din pacate… si e vb de firma la care lucrez asa ca…:)

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Noi la munca n-avem nici un mac (exceptie PBul meu cand vin cu el, sau iBooku sefei de la NY cand vine in tara) si avem contract de service hardware cu cei de la Noumax. Ne dau factura, ne schimba piese, tot tacamu.

Unui coleg i-au lucrat un laptop HP foarte frumos (la intelegere directa) si pretul a fost foarte bun, cu tot cu piesele schimbate.

Sunt si destupati la minte, ca te intelegi usor cu ei, io zic sa incerci.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am fost la ei, rezolvat! Dl. Tudor Ciortea a fost foarte amabil… chiar daca toate e-mailurile preliminare intalnirii erau scrise NUMAI cu CAPS-LOCK smile

Semnătură