Diablo LOD
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.02.09

m-am bucurat f mult cand a aparut instaleru de Diablo…....Am instalat si .....nu merge
Vreau si eu sa mah joc diablo pe macu meu….deja m-am f plictisit sa nu mearga
am instalat fara nici o prolema, cand il deschid apare ‘’ The aplication DiabloII quit unexpectedly’‘

si mi-sa parut o chestie ciudata : am instalad Diablo II totu ok cand i-am dat sa instaleze LOD mi-a spus ca mai exista odata foldaru si ca nu scrie peste…........??????? nu trebuia sa se instaleze tot acolo si nu in alt folder

pls spuneti care ce cum ca devin deja nervoasa pe jocurile de mac

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Banuiesc ca ai placa video Intel X3100. Odata cu update-ul 10.5.2, Apple a scos modurile de 256 de culori necesare rularii Diablo 2. De aceea crapa. Exista [url=http://www.macgamefiles.com/detail.php?item=20233]un patch[/ur] beta pentru Diablo care rezolva problema. Mie imi merge perfect cu acest patch.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Mda, linkul corect e asta. Nu pot sa edit la postul vechi…

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 11.01.08
Zazuk - 03 Februarie 2009 04:42 PM

m-am bucurat f mult cand a aparut instaleru de Diablo…....Am instalat si .....nu merge
Vreau si eu sa mah joc diablo pe macu meu….deja m-am f plictisit sa nu mearga
am instalat fara nici o prolema, cand il deschid apare ‘’ The aplication DiabloII quit unexpectedly’‘

si mi-sa parut o chestie ciudata : am instalad Diablo II totu ok cand i-am dat sa instaleze LOD mi-a spus ca mai exista odata foldaru si ca nu scrie peste…........??????? nu trebuia sa se instaleze tot acolo si nu in alt folder

pls spuneti care ce cum ca devin deja nervoasa pe jocurile de mac

de unde l-ai luat? Cit te-a costat?

Semnătură 

S⃣

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Se gasește și la Diverta la vreo 20 de lei.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Asa, faceti invalzirea pana la Diablo 3. smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

aramdune ai avut dreptate merge ;D
dar mai am o intrebare Cand deschizi beta II for 3100 si dai la Configure Video ii dai Software sau open GL
Daca ii dau Open GL (adica cand il deschid) se face ecranu negru si nu se mai intampla nimic adica nu intra in joc ( nu cred ca nu am avut eu destula rabdare)iar daca ii dau pe software se vede cam prost
la tine cum e ?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

pai cam trebuie sa fac incalzirea pt 3 pt ca de cand am numai mac adica de mai bine de un an nu am mai jucat diablo
imi era dor

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

sau totusi cred ca nu se vede mai prost cred doar ca m-am dezobijnui eu de Diablo

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

l-am jucat si eu pe mac,mergea ok.
starcraft-ul se vedea prost,mai ok era pe windows.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein