am de dat un test joi si testul il am pe un cd in format ISO 9660(juliet) si macul meu nu-l recunoaste,ce pot face? exista vre-un program pe care sa-l instalez pentru el?va rod sa ma ajutati
am de dat un test joi si testul il am pe un cd in format ISO 9660(juliet) si macul meu nu-l recunoaste,ce pot face? exista vre-un program pe care sa-l instalez pentru el?va rod sa ma ajutati
Dacă acel iso conține fișiere de tip .exe sau altele specifice NUMAI platformei Windows, normal că nu le poți instala.
cd-urile alea de la facultate nu ruleaza decit pe un windows - scrie si pe ele, nu?
cd-urile alea de la facultate nu ruleaza decit pe un windows - scrie si pe ele, nu?
Depinde ce test o fi avînd, dacă sînt fișiere uzuale .doc sau .ppt sau mai știu eu ce, poate fi doar chestiune de aplicații instalate, dar nu ne spune asta. ISO-Joliet e un mod de creare a unui CD, nu a unor fișiere, d-zeu știe ce o fi avînd acolo. Zice „testul il am pe un cd in format ISO 9660(juliet) si macul meu nu-l recunoaste,” - nu e clar ce nu recunoaște mac-ul, că discul ars în format Joliet în poate deschide ușor. Posibil să fie un disc corupt/ars prost, dar nici asta nu spune, nici dacă pe un PC îl poate deschide.
Parallels + Windows + orice program de montat imagini iso (asta daca nu vrei sa arzi imaginea pe un cd). Eu asta folosesc pt niste chestionare auto (tot .exe)
multumesc pentru sfaturi,pana la urma am istalat windowsul cu programul bootcamp pe o partitie separata si merg amandoua perfect fara nici o problema :O)normal ca windowsul il folosesc doar in cazuri de acest gen :O)