am my account(alex2 -standard), Alex - admin, alex3 - standard. Daca doresc sa-i modific parola (lui alex 2 cel curent) ma intreaba de vechea parola. evident bat blanc (intru automat in desktop) si imi spune password incorect. Pot reseta cumva parolele (in windows is programe)? La ceilalti useri nu le pot modifica daca n-am administrator’s name? N-am vazut user-ul root sau administrator. Ca nu am drepturi sau nu exista acest user special pe mac?
Omul cat traieste invata ...
Dacă ai un calculator luat sh și nu-i știi parola
Dacă l-ai furat și nu știi parola
Dacă ești zăbăuc și ai uitat parola/parolele
faci la fel: din discul de sistem. Nu știi cum? Dă detalii, să vedem dacă e cazul să-ți spun. Cum ai ajuns în situația asta? Te-ai procopsit cu el? L-ai furat și vrei să-l faci pierdut? ești zăbăuc și vrei să ieși din zăbăucenie?
Unul care este pe MAc de 2-3 saptamani si mai are si un job care nu-l face sa stea mai mult pe el probabil ca este zabauc. Hmmmm, atunci da ...sunt zabauc. De fiecare data ne gandim la furt. Apoi pentru unul care ar fura un MAC nu prea stiu cat l-ar tenta sa stea sa descifreze ce si cum face la cat de simpliste au fost intrebarile puse.
Bineinteles .... nu mai comentez ce si cum ..