eu am Safari (cel mai drag) și FireFox 3, și ambele nu au plugin-ul care trebuie. ce să zic despre Opera…l-am încercat mai demult…nu prea îmi place, mă refer la interfață, dar se pare că are ce e necesar.
Se pare ca numai probleme am in ultima vreme…
Ce vreau: sa ascult muzica de pe http://www.radio3net.ro/sp2/ (atentie, incepe sa urle Joan Jett!).
Cu ce vreau sa ascult: Firefox 3.5.1 sau Safari 4.0.2
Configuratie: G3 la 700 mhz si 10.4.11
Problema: am instalat, pe rand, flip4mac v2.2.3.7, v2.2.1.11, v2.2.0.49, v2.1.3.10 (in ordinea asta, sperand ca o varianta mai veche ar merge). Evident nu vrea nicicum. Imi apare fereastra mica unde ar trebui sa fie redata melodia, insa ori nu se incarca, ori imi spune “done” si nu se intampla nimic. Raman fara idei…
Multumesc si scuze daca s-a mai discutat.
Nu merge nimic, nimic… Cu ultima picatura de rabdare am instalat Flip4Mac v2.1.2.72, tot nu vrea. Am uitat sa specific: am QuickTime 7.6.2, deci n-ar trebui sa fie o problema. Poate ar trebui o versiune mai veche de browser care sa se descurce mai bine pe configuratia mea. In final, un upgrade masiv hardware ma paste; astept numa sa mai treaca criza mondiala Mi-a trecut si cheful de muzica intre timp… Mersi oricum pt. asistenta.
Nu merge nimic, nimic… Cu ultima picatura de rabdare am instalat Flip4Mac v2.1.2.72, tot nu vrea. Am uitat sa specific: am QuickTime 7.6.2, deci n-ar trebui sa fie o problema. Poate ar trebui o versiune mai veche de browser care sa se descurce mai bine pe configuratia mea. In final, un upgrade masiv hardware ma paste; astept numa sa mai treaca criza mondiala Mi-a trecut si cheful de muzica intre timp… Mersi oricum pt. asistenta.
Sigur că o configurație prea veche nu prea mai e suportată de noile aplicații… încearcă să o aduci cît de sus poți, mai ales prin memorie mai multă. Cred că Tiger merge frumușel pe configurația aia, deci nu ar trebui să ai prea mari probleme de compatibilitate. E drept, ultimul VLC e intel-only, dar cele un pic mai vechi sînt la fel de bune.
Drept ca am minimul de RAM pt. a rula tiger (256, cu care se descurca decent - ff rar imi pierd rabdarea). Caut inca ceva memorie in plus pt. el, dar se pare ca sunt destul de rare si nici nu prea mai merita investitia.
On topic: am instalat Opera - fara rezultat. Maine urmeaza Chrome si tot asa. O sa folosesc cate un browser/task