1 din 2
1
PlugIn lipsă pt Safari
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Încercând să intru pe site-ul ăsta : http://www.gamespot.com/pc/strategy/commandos2menofcourage/video/2808196/commandos-2-men-of-courage-movie-20 în locul filmulețului apare un ? (missing plug-in). Dau să download manual, fiindcă automat nu vrea, mă trimite pe site-ul MS/Windows, dar nu zice decât ceva despre Win MediaPlayer 11, nimic de ceva pt OSX. Are cineva vreun sfat ? Mulțumiri.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

M-am uitat mai îndeaproape : e vorba de MP 9 for mac ? sau de Flip4Mac ?

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.03.07

nu stiu ce sa zic dar cu opera merge fara probelme

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu am Safari (cel mai drag) și FireFox 3, și ambele nu au plugin-ul care trebuie. ce să zic despre Opera…l-am încercat mai demult…nu prea îmi place, mă refer la interfață, dar se pare că are ce e necesar.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Gata…era Flip4Mac. L-am instalat și merge bine. Bravo mie smile

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Am intrat si eu pe linkul de mai sus si mie imi merge filmuletul fara nici o problema. Declar ca am intrat cu Safari 3.2.1 (5525.27.1) :D

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ideea e să nu instalezi altceva înafară de Perian și Flip4Mac.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Se pare ca numai probleme am in ultima vreme…
Ce vreau: sa ascult muzica de pe http://www.radio3net.ro/sp2/ (atentie, incepe sa urle Joan Jett!).
Cu ce vreau sa ascult: Firefox 3.5.1 sau Safari 4.0.2
Configuratie: G3 la 700 mhz si 10.4.11
Problema: am instalat, pe rand, flip4mac v2.2.3.7, v2.2.1.11, v2.2.0.49, v2.1.3.10 (in ordinea asta, sperand ca o varianta mai veche ar merge). Evident nu vrea nicicum. Imi apare fereastra mica unde ar trebui sa fie redata melodia, insa ori nu se incarca, ori imi spune “done” si nu se intampla nimic. Raman fara idei…
Multumesc si scuze daca s-a mai discutat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

incearcă cu vlc sau cu FStream
wink

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Tot nu vrea. Am FStream 1.4.2 si VLC 0.8.6i (apropo, versiuni mai noi ale ambelor aplicatii crapa imediat ce le deschid).
Incapatanare dom’le!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

caută un alt stream… uneori e de la serverele lor…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu merge nimic, nimic… Cu ultima picatura de rabdare am instalat Flip4Mac v2.1.2.72, tot nu vrea. Am uitat sa specific: am QuickTime 7.6.2, deci n-ar trebui sa fie o problema. Poate ar trebui o versiune mai veche de browser care sa se descurce mai bine pe configuratia mea. In final, un upgrade masiv hardware ma paste; astept numa sa mai treaca criza mondiala smile Mi-a trecut si cheful de muzica intre timp… Mersi oricum pt. asistenta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
daniel.t - 17 August 2009 02:44 AM

Nu merge nimic, nimic… Cu ultima picatura de rabdare am instalat Flip4Mac v2.1.2.72, tot nu vrea. Am uitat sa specific: am QuickTime 7.6.2, deci n-ar trebui sa fie o problema. Poate ar trebui o versiune mai veche de browser care sa se descurce mai bine pe configuratia mea. In final, un upgrade masiv hardware ma paste; astept numa sa mai treaca criza mondiala smile Mi-a trecut si cheful de muzica intre timp… Mersi oricum pt. asistenta.

Sigur că o configurație prea veche nu prea mai e suportată de noile aplicații… încearcă să o aduci cît de sus poți, mai ales prin memorie mai multă. Cred că Tiger merge frumușel pe configurația aia, deci nu ar trebui să ai prea mari probleme de compatibilitate. E drept, ultimul VLC e intel-only, dar cele un pic mai vechi sînt la fel de bune.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Drept ca am minimul de RAM pt.  a rula tiger (256, cu care se descurca decent - ff rar imi pierd rabdarea). Caut inca ceva memorie in plus pt. el, dar se pare ca sunt destul de rare si nici nu prea mai merita investitia.
On topic: am instalat Opera - fara rezultat. Maine urmeaza Chrome si tot asa. O sa folosesc cate un browser/task smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
daniel.t - 17 August 2009 02:44 AM

http://www.radio3net.ro/live/
la mine merge…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

adică din prima smile

1 din 2
1

‹‹ program pentru file ISO      EverSave ››