1 din 3
1
pages
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

vreau sa stiu si eu cum pot face sa dispara in pages liniile acestea rosii de sub cuvinte,in work nu apar,e cumva de la limba?ce trebuie schimbat sa nu mai apara?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

scoate optiunea de check spelling

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

rezolvat,mersi smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Sau pune-ți un dicționar .ro

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

si asta cum fac?nu prea ma priced pt ca nu lucrez mult la documente…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

atunci, poate ca nu ai nevoie smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/16790/

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 06 Februarie 2009 01:50 AM

atunci, poate ca nu ai nevoie smile

pai sincer la cat il folosesc eu nu am smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Am zis sa adresez aceasta intrebare tot aici ptr ca are legatura cu Pages. Deci, de ce un document in WOrd are 49 de kilo iar acelasi document in Pages are 192 de kilo? Merci frumos

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Vrei sa spui acelasi text, nu? Acelasi document nu are cum sa fie. Nu poate sa fie in acelasi timp si acelasi si cu marime diferita…
In TextEdit are 1k. Fiecare program isi salveaza formatul propriu si include mai multe decat textul propriuzis.

Dar de fapt nu vroiai sa intrebi asta, nu?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Da. Acelasi text in word formeaza un document care are 49 de kb iar acelasi text in pages duce la un document de 192 kb. Eram curios de ce este de aproape 4 ori mai mare smile

Semnătură 

iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Nu mai ai spatiu sau ce? smile

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

:D De ce sinteti rai? Era pur si simplu o intrebare. Ma mira diferenta mare dintre cele doua dimensiuni….....

Semnătură 

iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

la mine nu face diferenta de marime….

ps - dar la mine merge si butonul de edit raspberry

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Daca vorbesti de un docx, ala are informatia stocata semi-comprimat, asta cica ar fi marele avantaj word08, fata de 04, evident.
Dimensiunea in lumea reala ar trebui sa o vezi comprimand cele 2 fisiere. Chiar daca ai spatiu pe HDD, la trimiterea pe email te intereseaza daca e 2 MB sau 200Kb.
Mai stiu ca Pages-ul poate sa faca fisiere mai mari daca ai pus imagini inauntru, pentru ca tine toata imaginea chiar daca dai crop (poate te razgandesti si vrei alt mask).

Nu stiu daca vreun Genius si-a mai primit aripile ieri, dar cineva apropiat mie s-a indragostit de Keynote, nu de artificii si clopote, ci de usurinta de folosire, de simplitatea si eleganta cu care poti sa construiesti si pentru ca poti sa faci exact ceea ce visezi (sau oricum, foarte aproape). Si asta e mai important decat dimensiunea fisierului final.
Ca urmare, azi o sefa de departament a decis ca o sa aiba Keynote pe calculator, in ciuda PCurilor exclusiv cu windoze, din ala rau configurat de nu poti instala nimic, nu ai spatiu de stocare pe propriul calculator decat 10 MB si volatil, adica la inchidere se sterg; si multe alt restrictii IT de stau computerele mai mult la reparat soft decat la munca.

Ideea e sa fii focalizat pe rezultat nu pe detaliile tehnice pentru realizarea a ceea ce vrei sa se intample.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
FlorinZ - 06 Februarie 2009 05:26 AM

Am zis sa adresez aceasta intrebare tot aici ptr ca are legatura cu Pages. Deci, de ce un document in WOrd are 49 de kilo iar acelasi document in Pages are 192 de kilo? Merci frumos

Ai calculat un document fără Preview cu altul cu Preview! Iată o comparație făcută „științific”. Se dă un document rtf, cules în Nisus și apoi se deschide succesiv în Word și în Pages, salvîndu-se în formatele specifice. Este așa:

rtf 104 kb (documentul de bază, text pur, fără poze, dar cu note de pagină sau, cum zic unii, „de subsol”)
doc (97-2004) 136 kb (un pic mai mult), Word 2008
docx 128 kb (ceva mai puțin decît precedentul, Word 2008)
pages (no preview) 116 (09, cu opșiunea No Preview), mai puțin decît word
pages with preview 396, mai mult, deoarece adaugă thumbnailu de Preview.

ei?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

1 din 3
1