Azi am descoperit, în urma unui schimb de depeșe cu altero, care a crezut, o clipă, că stau rău cu vederea, că primul thread de sus, cu sistemul de operare, NU se vede dacă ești logat. Ca să-l vezi, trebuie să fii DELOGAT!
Așa e cu Safari și cu iCab, habar nu am dacă și cu alte browsere.
E la fel și cu Opera.
[ Modificat: 06 Februarie 2009 12:47 AM de Cattus Thraex ]
Ciudat. Oare daca stergi cookiurile se rezolva? La mine se vede si logat si delogat.
Păi de ce să le șterg?! Asta nu e soluție. E la fel și cu Safari, și cu Opera și cu iCab… Sau e la mine un pitic care suge threadu de sus direct din rutăru wl și nu lasă nimic mai departe?
Si la mine se vede atat logat cat si delogat. Browser Camino. Cattus, o fi de la ...pisica?
Băi, pisicile dau, nu iau pitici în rețea. Pe bune, acuma îmi aduc aminte, vag, că era un prim thread cu sistemul de operare. La mine, forumul începe cu Perifericele!
Băi, pisicile dau, nu iau pitici în rețea. Pe bune, acuma îmi aduc aminte, vag, că era un prim thread cu sistemul de operare. La mine, forumul începe cu Perifericele!
Pai tocmai asta este: nu ai avut pisica linga utilaj si s-a strecurat piticul
Acum serios, nu reusesc sa reproduc fenomenul de la tine. Am incercat logat-delogat de mai multe ori, am cache-urile pline (sigur), am folosit si FF-ul si Safari. Nu imi dau seama ce s-a intamplat la tine.
opera, firefox, safari, icab, pe ppc, afișează corect…
ÎNNEBUNEEEESC… la mine se vede NUMAI cum am zis, indiferent de browser! Eu nu pot accesa threadul sistemul de operare MAC OS X! Da, se vede dacă-s delogat, dar cum scriu ceva acolo!
Maeștrilor în ale forum-urilor, cum se rezolvă asta???
opera, firefox, safari, icab, pe ppc, afișează corect…
ÎNNEBUNEEEESC… la mine se vede NUMAI cum am zis, indiferent de browser! Eu nu pot accesa threadul sistemul de operare MAC OS X! Da, se vede dacă-s delogat, dar cum scriu ceva acolo!
Maeștrilor în ale forum-urilor, cum se rezolvă asta???
tot la fel cu iCab 3.05, versiunea mai veche adică.