1 din 2
1
Nu se vede primul thread, ăl de sus, cu sistemul de operare
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Azi am descoperit, în urma unui schimb de depeșe cu altero, care a crezut, o clipă, că stau rău cu vederea, că primul thread de sus, cu sistemul de operare, NU se vede dacă ești logat. Ca să-l vezi, trebuie să fii DELOGAT!
Așa e cu Safari și cu iCab, habar nu am dacă și cu alte browsere.

E la fel și cu Opera.

[ Modificat: 06 Februarie 2009 12:47 AM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ciudat. Oare daca stergi cookiurile se rezolva? La mine se vede si logat si delogat.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.11.07

Si la mine se vede atat logat cat si delogat. Browser Camino. Cattus, o fi de la ...pisica? wink

incerc au si cu Safari si revin.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 06 Februarie 2009 01:07 AM

Ciudat. Oare daca stergi cookiurile se rezolva? La mine se vede si logat si delogat.

Păi de ce să le șterg?! Asta nu e soluție. E la fel și cu Safari, și cu Opera și cu iCab… Sau e la mine un pitic care suge threadu de sus direct din rutăru wl și nu lasă nimic mai departe?  guy

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
druid - 06 Februarie 2009 01:15 AM

Si la mine se vede atat logat cat si delogat. Browser Camino. Cattus, o fi de la ...pisica? wink

Băi, pisicile dau, nu iau pitici în rețea. Pe bune, acuma îmi aduc aminte, vag, că era un prim thread cu sistemul de operare. La mine, forumul începe cu Perifericele!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Merge OK si cu Safari si cu Firefox. Tocmai am verificat.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Cattus Thraex - 06 Februarie 2009 01:18 AM

Băi, pisicile dau, nu iau pitici în rețea. Pe bune, acuma îmi aduc aminte, vag, că era un prim thread cu sistemul de operare. La mine, forumul începe cu Perifericele!

Pai tocmai asta este: nu ai avut pisica linga utilaj si s-a strecurat piticul smile

Acum serios, nu reusesc sa reproduc fenomenul de la tine. Am incercat logat-delogat de mai multe ori, am cache-urile pline (sigur), am folosit si FF-ul si Safari. Nu imi dau seama ce s-a intamplat la tine.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Și la mine se vede bine.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

opera, firefox, safari, icab, pe ppc, afișează corect…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 06 Februarie 2009 01:44 AM

ÎNNEBUNEEEESC… la mine se vede NUMAI cum am zis, indiferent de browser! Eu nu pot accesa threadul sistemul de operare MAC OS X! Da, se vede dacă-s delogat, dar cum scriu ceva acolo!
Maeștrilor în ale forum-urilor, cum se rezolvă asta???

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 06 Februarie 2009 02:10 AM
dacuBurebista - 06 Februarie 2009 01:44 AM

ÎNNEBUNEEEESC… la mine se vede NUMAI cum am zis, indiferent de browser! Eu nu pot accesa threadul sistemul de operare MAC OS X! Da, se vede dacă-s delogat, dar cum scriu ceva acolo!
Maeștrilor în ale forum-urilor, cum se rezolvă asta???

tot la fel cu iCab 3.05, versiunea mai veche adică.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie

Cattus vezi pe privat.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

Faci un bookmark direct pe thread, din conturl care merge (sau delogat). Asa ai permisiuni?

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nu cred ca putem vreunul dintre noi sa restrictionam accesul doar la o categorie. Sa vedem ce s-a intamplat…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 06 Februarie 2009 03:35 AM

Nu cred ca putem vreunul dintre noi sa restrictionam accesul doar la o categorie. Sa vedem ce s-a intamplat…

Ba da. Cineva a făcut asta, intenționat sau nu. Sper că din eroare, nu din oroare de mine.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

Evident ca daca e asa e vreo greseala. Sapam.

1 din 2
1