2 din 2
2
Nu se vede primul thread, ăl de sus, cu sistemul de operare
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Ar trebui sa-ti mearga acum. Verifica, te rog.

In loc de paranteza: nu ma pot gandi decat la o busitura de sistem. Daca vroia sa ti-o faca unul dintre admini, putea sa fie mai finut, asa n-ar fi rezolvat nimic.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am bifat cu mana mea. Incearca acum te rog.

Ar mai trebui sa fie o sectiune pe care nu o vedeai si pe care o vezi acum. Ultima de la Comunitate. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 06 Februarie 2009 05:58 AM

Am bifat cu mana mea. Incearca acum te rog.

Ar mai trebui sa fie o sectiune pe care nu o vedeai si pe care o vezi acum. Ultima de la Comunitate. smile

Da, acuma da. Și la cinci-unu mă poci uita acuma. Ce chestie, dom’le, ce chestie!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am incercat si eu Cattus, si trebuie sa vezi tot.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 06 Februarie 2009 06:02 AM

Am incercat si eu Cattus, si trebuie sa vezi tot.

Da, zisei că da, de-acuma voi verifica atent, naiba știe exact ce nu vedeam , probabil aia prima și pe 51, acuma le văd. Cîte sînt în total?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pentru tine 28.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator

SHiiit! Ma p$%∧#$%∧ pe EE! Am strs contul vechi de la admin si a sters si toate mesajele scrise cu el… fara sa intrebe sau sa zica ceva. ∧#@%&$%∧#$%

Adica am vrut sa zic: Scuze!

Semnătură 

2 din 2
2