1 din 2
1
Instalare modem Romtelecom pe usb Speedtouch330
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Baicoi
Macuser din: 28.12.05

Cu Stima !

In sfarsit am si eu un bookmac, doresc sa instalez modemul speedtouch 330 pe USB de la Romtelecom!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

succesuri!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 11.08.07

Şi? Doar ne-ai anunţat sau e şi o a doua parte la chestia asta?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

Imi cer scuze sunt la munca… va rog sa-mi spuneti unde gasesc driver pentru modem si cum il instalez!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Am Leopard ca SO

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.10.05

NU functioneaza pe Mac OS X !!! Ai nevoie de unul cu port ethernet.

Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Teoretic, există un cd cu care a venit instrumentul de la Romtelecom şi se instalează urmînd paşii pe care-i indică respectiva aplicaţie. Să ai la îndemînă username-ul şi parola date de Romtelecom. Ideea e ca oamenii nu acordă asistenţă pentru mac. Nu-mi aduc aminte chiar toţi paşii, acu’ am wireless de la clicknet, dar nu apela la driverele de pe site, sînt numai windows, cînd conectezi modemul la calc şi introduci cd-ul, aplicaţia se deschide singurică. Mai încolo te descurci. Citeşte manualul (pe hîrtie sau de pe http://www.clicknet.ro/ro/suport) în ce priveşte deconectarea şi reconectarea modemului în procesul de instalare.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 29.10.05

Nu va functiona decat pe procesor PPC !!!

Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Zi-i asta şi intel-ului meu, că n-a aflat la timp şi a mers o vreme pe usb, pînă să evolueze în eter. Nush ce să zic.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

E cunoscută buba cu speedtouch 330. Ia-ţi versiunea următoare.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Drivere găsești aici.
Manuale de utilizare tot acolo.
Pe Tigru PPC se spunea că funcționează. Eu am încercat pe Intel și nu a funcționat.

Modemul cu ethernet este ok.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
albano - 06 Februarie 2009 04:30 PM

Cu Stima !

In sfarsit am si eu un bookmac, doresc sa instalez modemul speedtouch 330 pe USB de la Romtelecom!

Ai fost prost inspirat să accepți modem USB de la Romtelecom. Du-te repede și cere pe ethernet, nu ai nevoie de nicio setare, o ia din prima. Chiar și pe Windows, acest modem se comportă mai prost decît cel pe eth. E OK cel wireless, merge OK și cu mac-uri și cu pisi-uri.

P.S. Vor strîmba din nas că vii înapoi cu modemul, le spui că ți s-a stricat portul USB, că nu ai bani de reparat acuma etc .etc., dar că ai probat cu modemul vecinului pe eth și e OK. Nu cumva să le spui că ai mac. Dacă e pe bani, ia modem wl, ăla are și 4 mufe eth și merge și fără sîrmă. Costă, e drept, 450 lei, dar ești în sec. 21 cu el. Bate binișor și prin pereți groși de beton.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: iasi
Macuser din: 28.02.06

Asa e….iar daca nu vrei sa dai 99 euro +TVA il dau eu cu 350 ron…..Merge perfect wi-fi dar nu imi deschide un port 80 ptr DVR…si e in garantie pina in august 2010.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

da. iti recomand si eu modemul wl. e foarte bun. nici o problema nu am avut cu el.
doar ca… aceeasi poveste. driverele merg numai pe pc. dar nu-i bai, odata instalat din windows, nu mai ai probleme.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie

Salut!

Am sunat aseara la Romtelecom pentru ca imi expira contractul pe un an, si am luat un abonament de 6mps, am facut imprudenta sa le spun ca folosesc mac-ul pentru net si binenteles mi-au spus ca nu acorda asistenta pentru mac!
Modemul nu au vrut sa-l schimbe!
Am imprumutat unul cu ethernet si merge super!
Inca mai sap la instalarea celui pe USB.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Greșeală mare ai făcut, să le zici că ai mac…
Nu mai săpa, că nu prea are sens. Fă rost de unul eth și gata.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

1 din 2
1

‹‹ .      FileSharing intre Mac si PC ››