iaru - 13 Februarie 2009 06:03 AM
Nu-i vina lui! De unde să ştie? Dar vînzătorul ştia! Cei de la Romtelecom, ca la farmacie sau ca la magazin, trebuia să precizeze: funcţionează NUMAI sub Windows!
Ei na… ar fi frumos să fie așa. Acum aproape doi ani, le-am scris celor de la Romtelecom, după ce la țară mi-am luat un modem eth Speedtouch. Pe cutie și pe site-ul lor scria, la cerințe de sistem, Windows în sus, Windows în jos. De fapt, merge din prima și cu MAC OS X (chiar CD-ul lor face boot automat pe MAC OS X! Nu ai, de fapt, nevoie de el, dar, ca principiu, merge și pe MAC OS X). I-am întrebat de unde îi găsesc pe idioții care le compun instrucțiunile astea, află că mi-a răspuns frumos o doamnă/donșoară, cu promisiunea că așa e și că vor remedia aceste false instrucțiuni.
Evident, vorbe, dar au răspuns. În fapt, e ca și cum nu le-aș fi scris. Comportamentul TUTUROR acestor companii de telecomunicații, indiferent că se cheamă Romtelecom, Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp… este același: nesimițire, ignoranță, bătaie de joc. Toți mizează pe faptul că rareori un client are timp de proteste, de judecată, de OPC etc. etc.