2 din 2
2
Instalare modem Romtelecom pe usb Speedtouch330
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

AI DREPTUL SĂ SCHIMBI!
Dă-le telefon şi spune că tu ai cumpărat un serviciu adaptabil la o configuraţie, iar dacă serrviciul furnizat de ei nu e bun, pentru că EI NU TE-AU ÎNTREBAT ce foloseşti, ai dreptul să îl returnezi.
Ceea ce ceri tu e să ţi se schimbe un serviciu cu altul, puţin mai scump. OK?
Era de datoria lor să te întrebe pentru ce platformă ţi-l furmizează. Dacă aveai Linux sau SUN.
Ah, ce mă mănîncă limba. Şi dacă sînt obraznici, cere să vorbeşti cu un şef! Nu-i interesează pe ei ce foloseşti tu ca sistem de operare!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
albano - 12 Februarie 2009 04:35 PM

Salut!

Am sunat aseara la Romtelecom pentru ca imi expira contractul pe un an, si am luat un abonament de 6mps, am facut imprudenta sa le spun ca folosesc mac-ul pentru net si binenteles mi-au spus ca nu acorda asistenta pentru mac!
Modemul nu au vrut sa-l schimbe!
Am imprumutat unul cu ethernet si merge super!
Inca mai sap la instalarea celui pe USB.

Nu ai ce săpa, cel pe USB are drivere numai pt Windows și, chiar și așa, merge mai prost decît cel pe eth chiar și pe windows. Cum spuneam, și cel wireless merge OK și se poate seta ușor și din MAC OS. ai fost prost inspirat cu modemul USB.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu-i vina lui! De unde să ştie? Dar vînzătorul ştia! Cei de la Romtelecom, ca la farmacie sau ca la magazin, trebuia să precizeze: funcţionează NUMAI sub Windows!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
iaru - 13 Februarie 2009 06:03 AM

Nu-i vina lui! De unde să ştie? Dar vînzătorul ştia! Cei de la Romtelecom, ca la farmacie sau ca la magazin, trebuia să precizeze: funcţionează NUMAI sub Windows!

Ei na… ar fi frumos să fie așa. Acum aproape doi ani, le-am scris celor de la Romtelecom, după ce la țară mi-am luat un modem eth Speedtouch. Pe cutie și pe site-ul lor scria, la cerințe de sistem, Windows în sus, Windows în jos. De fapt, merge din prima și cu MAC OS X (chiar CD-ul lor face boot automat pe MAC OS X! Nu ai, de fapt, nevoie de el, dar, ca principiu, merge și pe MAC OS X). I-am întrebat de unde îi găsesc pe idioții care le compun instrucțiunile astea, află că mi-a răspuns frumos o doamnă/donșoară, cu promisiunea că așa e și că vor remedia aceste false instrucțiuni.
Evident, vorbe, dar au răspuns. În fapt, e ca și cum nu le-aș fi scris. Comportamentul TUTUROR acestor companii de telecomunicații, indiferent că se cheamă Romtelecom, Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp… este același: nesimițire, ignoranță, bătaie de joc. Toți mizează pe faptul că rareori un client are timp de proteste, de judecată, de OPC etc. etc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

2 din 2
2

‹‹ .      FileSharing intre Mac si PC ››