2 din 4
2
Am facut un joc si l-am pus in AppStore. Se numeste Quadrix.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
AirFire - 07 Februarie 2009 07:49 AM

Cartea se numeste “Cocoa(R) Programming for Mac(R) OS X (3rd Edition)” si o poti gasi aici: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0321503619/bignerdranch-20 . Nu este exact despre programarea pe iPhone ci despre realizarea de desktop apps. Este un bun punct de plecare pentru orice novice zic eu.

din asta citesc si eu, foarte buna. n-am sa-ti cumpar jocul dar vreau sa te felicit pentru reusita. la Sibiu n-ai venit sa ne inveti cate ceva raspberry

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Cartea aia e una dintre foarte puținele cărți bune care tratează programarea sub Mac OS X.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08
chupakbra - 07 Februarie 2009 09:36 AM
Alexi1982 - 07 Februarie 2009 09:19 AM

cum sa nu mearga??? sigur merge!

În iTunes așa scrie!

Ideea e ca tre sa ai 2.2 instalat pe Touch:)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

am luat o si eu,acum ma joc smile

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

Robert, felicitari si sa speram ca succesul tau te va determina sa continui dezvoltarea de aplicatii si sa dai si altora un
imbold. Poate pina la urma va veti organiza intr-un centru de dezvoltare de aplicatii pt iphone.
poate pina la urma, chestiile astea mici dar enorme ii vor determina pe cei de la apple sa isi intoarca fata
spre noi…

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.08.08

Aplicatia este acum FREE oameni buni. Intrati de luati smile

http://www.webcode.ro/quadrix/

sau

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=303515452&mt=8

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Da-ne niste detalii… ati vandut prea multe/deloc? Vreti sa se vorbeasca despre ea si apoi sa o puneti pe bani sau o sa ramana free?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.08.08

Vanzarile au fost infime. Aplicatia s-a vandut cat de cat pe store-ul romanesc si ajunsese la un moment dat pe loc 5 la TOP PAID APPS (GAMES) cu minunata suma de 10…15 aplicatii vandute pe zi. In fine, schimbare de strategie. Aplicatia este acum free. huk, poti updata stirea de pe prima pagina sa reflecte “noul pret”?  Merci!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Imi place jocul. E antrenant. Felicitari si la mai multe aplicatii….

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08

Salut ! Si felicitari pt realizare !

Aplicatia este foarte reusita, adica un adevarat “time killer”. Sugestie dc ai putea integra un mic help in aplicatie chiar cu descrierea aplicatie.

Se poate apuca cineva de programare cu utilitare de SDK, fara nici un gram de experienta in programare ? Nu stiu nici un alt limbaj ! Pot invata cocoa, eventual din cartea recomandata de tine ?

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Aplicaţia mi se pare destul de limitată dar nu te plictiseşti utilizând-o. Îi acord un plus aplicaţiei, dar doar pentru faptul că “THIS GAME IS DESIGNED AND PROGRAMMED IN ROMANIA”.
Succes în continuare şi aştept eventuale update-uri raspberry

@huk,
Legat de articolul de pe pagina de start a site-ului, ar fi utilă modificarea următoare:
[...]  a scris si publicat (poate) primul joc pentru iPhone „DESIGNED AND PROGRAMMED IN ROMANIA”. Îl puteți cumpăra din iTunes Store. Costa doar 1,99$! Acum este gratuită! - mă refer la faptul că ai articulat greşit.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator

Merci, am modificat.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
AirFire - 12 Februarie 2009 03:08 AM

Vanzarile au fost infime. Aplicatia s-a vandut cat de cat pe store-ul romanesc si ajunsese la un moment dat pe loc 5 la TOP PAID APPS (GAMES) cu minunata suma de 10…15 aplicatii vandute pe zi. In fine, schimbare de strategie. Aplicatia este acum free. huk, poti updata stirea de pe prima pagina sa reflecte “noul pret”?  Merci!

Simpatică, probabil fetița mea de 9 ani o va aprecia mai mult decît mine. Mîine voi sa cam 10 ore în tren, sper să mă țină bateria!
Sincer, aștept un joc de bridge pt iPhone. Pe ăla aș da chiar (mult) mai mult de 1.69 euro!

P.S. Mitocan de sînt, felicitări! E simpatic jocul.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08

E foarte bine facut jocul.. Si te tine in priza. Poate niste instructiuni nu ar strica, dar oricum felicitari!

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai are instructiuni chiar in joc. Dar nu e prea complicat ca reguli: patrat 2x2, 6 in linie, sau toate 4 colturile de aceeasi culoare. Smecheria, zic eu, e sa descoperi inlantuiri de miscari rapide prin care sa transformi formele intalnite in alte forme “bune”, de exemplu 4 in line in patrat.

Eu am jucat un singur joc vreo ora si ceva, imi amortisera complet mainile, am fost nevoit sa las ifonul jos si sa nu-l mai tin. Dar a sunat telefonul si apoi am revenit, am reintrerupt si nu s-a pastrat scorul.

Ca si comentariu, eu as face curba dificultatii sa incepa mai jos si sa urce mai repede. Adica jocul sa fie mai lent la inceput si mai rapid mai apoi. Cum e acum, mi-a dat impresia ca poti sa-l joci infinit, acelasi joc pe care l-ai inceput.

evident, am facut si un grafic.

Semnătură 

2 din 4
2

‹‹ Noul iPhone OS 3.0      GPS ››