Cartea se numeste “Cocoa(R) Programming for Mac(R) OS X (3rd Edition)” si o poti gasi aici: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0321503619/bignerdranch-20 . Nu este exact despre programarea pe iPhone ci despre realizarea de desktop apps. Este un bun punct de plecare pentru orice novice zic eu.
din asta citesc si eu, foarte buna. n-am sa-ti cumpar jocul dar vreau sa te felicit pentru reusita. la Sibiu n-ai venit sa ne inveti cate ceva
Robert, felicitari si sa speram ca succesul tau te va determina sa continui dezvoltarea de aplicatii si sa dai si altora un
imbold. Poate pina la urma va veti organiza intr-un centru de dezvoltare de aplicatii pt iphone.
poate pina la urma, chestiile astea mici dar enorme ii vor determina pe cei de la apple sa isi intoarca fata
spre noi…
Vanzarile au fost infime. Aplicatia s-a vandut cat de cat pe store-ul romanesc si ajunsese la un moment dat pe loc 5 la TOP PAID APPS (GAMES) cu minunata suma de 10…15 aplicatii vandute pe zi. In fine, schimbare de strategie. Aplicatia este acum free. huk, poti updata stirea de pe prima pagina sa reflecte “noul pret”? Merci!
Aplicatia este foarte reusita, adica un adevarat “time killer”. Sugestie dc ai putea integra un mic help in aplicatie chiar cu descrierea aplicatie.
Se poate apuca cineva de programare cu utilitare de SDK, fara nici un gram de experienta in programare ? Nu stiu nici un alt limbaj ! Pot invata cocoa, eventual din cartea recomandata de tine ?
Aplicaţia mi se pare destul de limitată dar nu te plictiseşti utilizând-o. Îi acord un plus aplicaţiei, dar doar pentru faptul că “THIS GAME IS DESIGNED AND PROGRAMMED IN ROMANIA”.
Succes în continuare şi aştept eventuale update-uri
@huk,
Legat de articolul de pe pagina de start a site-ului, ar fi utilă modificarea următoare:
[...] a scris si publicat (poate) primul joc pentru iPhone „DESIGNED AND PROGRAMMED IN ROMANIA”. Îl puteți cumpăra din iTunes Store. Costa doar 1,99$!Acum este gratuită! - mă refer la faptul că ai articulat greşit.
Vanzarile au fost infime. Aplicatia s-a vandut cat de cat pe store-ul romanesc si ajunsese la un moment dat pe loc 5 la TOP PAID APPS (GAMES) cu minunata suma de 10…15 aplicatii vandute pe zi. In fine, schimbare de strategie. Aplicatia este acum free. huk, poti updata stirea de pe prima pagina sa reflecte “noul pret”? Merci!
Simpatică, probabil fetița mea de 9 ani o va aprecia mai mult decît mine. Mîine voi sa cam 10 ore în tren, sper să mă țină bateria!
Sincer, aștept un joc de bridge pt iPhone. Pe ăla aș da chiar (mult) mai mult de 1.69 euro!
P.S. Mitocan de sînt, felicitări! E simpatic jocul.
Pai are instructiuni chiar in joc. Dar nu e prea complicat ca reguli: patrat 2x2, 6 in linie, sau toate 4 colturile de aceeasi culoare. Smecheria, zic eu, e sa descoperi inlantuiri de miscari rapide prin care sa transformi formele intalnite in alte forme “bune”, de exemplu 4 in line in patrat.
Eu am jucat un singur joc vreo ora si ceva, imi amortisera complet mainile, am fost nevoit sa las ifonul jos si sa nu-l mai tin. Dar a sunat telefonul si apoi am revenit, am reintrerupt si nu s-a pastrat scorul.
Ca si comentariu, eu as face curba dificultatii sa incepa mai jos si sa urce mai repede. Adica jocul sa fie mai lent la inceput si mai rapid mai apoi. Cum e acum, mi-a dat impresia ca poti sa-l joci infinit, acelasi joc pe care l-ai inceput.