EDGE/GPRS iPhone Vodafone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.01.09

Am un iPhone 2g unlocked si un abonament la vodafone cu internet activat.
Abonamentul a stat pana acum pe un HTC Diamond, unde aveam internet 3g.

Pe iPhone, merge doar GPRS. Este posibil sa am EDGE pe iPhone? Se pare ca ar trebui sa am o setare de edge insa eu nu o gasesc….stiti ceva despre asta?

Semnătură 

I don’t do .INI, .BAT, or .SYS files… I don’t configure peripherals or networks before using them… I have a computer to do all that… I have a Macintosh.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Vodafone nu are tehnologie EDGE. Doar la orange gasesti asa ceva. La Voda ori GPRS ori 3G

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Cam astea sunt vitezele pe care le-am prins eu (un un 3g, tot pe voda cu aplicatia Speedtest):
Pe Vodafone, in Cluj, am prins 1.7MB la download si 50Kbits la upload (prima incercare), 1.2MB cu 50Kbit (a IIa), 771Kbits cu 50Kbits (a III-a). Deci sa zicem o medie de aproximativ 1.4MB cu 50Kbits.
Deci, da e jale daca nu ai 3g…

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08
inferno - 08 Februarie 2009 10:04 PM

Am un iPhone 2g unlocked si un abonament la vodafone cu internet activat.
Abonamentul a stat pana acum pe un HTC Diamond, unde aveam internet 3g.

Pe iPhone, merge doar GPRS. Este posibil sa am EDGE pe iPhone? Se pare ca ar trebui sa am o setare de edge insa eu nu o gasesc….stiti ceva despre asta?

Nu se merita sa intri pe GPRS, in primul rand merge greu si in al doilea daca nu iti faci extraoptiune te manca de bani. La cate hotspot-uri sunt eu nu cred ca se mai merita sa folosesti voda pt net. Si eu am 2g si plang langa telefon daca ma conectez prin vodafone.Daca ti-ai cumpara 3g tot o sa ai ceva probleme cu conexiunea la 3g daca telefonul este jail break sau codat. Sti care este faza cu turbo sim bla bla. (VORBESC PT RETEAUA VODAFONE)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Sincer acum, folosesc jailbreak+yellowsn0w si nu am absolut nicio problema cu semnalul 3g, cum ziceam si in postul anterior am prins si viteze bune. Acum ce-i drept e ca nu am folosit turbosim.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

‹‹ GPS      Orange Carrier Logo pentru FW 2.2.1 ››