Portforward la AirPort?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 27.11.08

Am urmatoarea problema: daca bag cablul de net de la RDS in MacBook si dau Internet Sharing prin AirPort, nu ma pot conecta de la PC. Imi pare ca sunt conectat la reteaua “MacBook” dar nu pot accesa nici YahooMessenger si nici vreun site. Trebuie cumva sa fac ceva gen portforward sau… ?

Semnătură 

Mac Mini 2018, Intel Core i7 3.2 GHz, 16 Gb, 512 GB SD
Time Capsule (500 GB, dual-band & guest-networking)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Ai cumva firewallul activat al sistemului?Și eu am pățit la fel,nu mergea nici mailul din cauza lui.Verifică.Firewall al Mac OS X-ului.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

imacul meu da net la macbook prin airport. little snitch e bine merci activat. si eu am probleme cu conectatul unui laptop pc la airportul imac-ului. daca scot parola de pe imac, daca las reteaua free, merge. am testat un airport expres si aceeasi problema. dar la APE am posibilitatea de filtrare dupa adresa mac si a mers fara probleme

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 27.11.08
DoT - 09 Februarie 2009 03:34 PM

Ai cumva firewallul activat al sistemului?Și eu am pățit la fel,nu mergea nici mailul din cauza lui.Verifică.Firewall al Mac OS X-ului.

Cand ajung acasa la Galati, o sa vad daca aici e baiu’.

Semnătură 

Mac Mini 2018, Intel Core i7 3.2 GHz, 16 Gb, 512 GB SD
Time Capsule (500 GB, dual-band & guest-networking)