Salutare..Mi-am luat de pe ebay un Ibook G3, insa chargerul are picioruse de SUA(plate)(se pot scoate). Gasesc adaptor de priza ptr. RO?Daca da…Unde? Pot sa ii pun un cablu de curent de la un radio ceva? Si inca o intrebare…Unde pot gasi un “rubber foot”?Alex
Daca o sa scoti coltul acela cu picuoruse o sa vezi o intrare pentru o mufa tip “ochelari” identica cu cea de la cablul oricarui casetofon/radio/ceas ieftin sau identica cu cea de la cablul ce poate fi cumparat de la orice magazin de electrice cu aproximativ 1 leu.
Adaptor de care vrei tu poate fi gasit tot la un magazin de electrice. Ultimul eu l-am luat de la Prestige de la piata Floreasca si a costat 8 lei.
@dacu La magazine de calculatoare nu se gasesc de astea, sau eu cel putin nu am gasit.
Huk…asta intrebam provizoriu…Merge sa pun un cablu oarecare?? Ca am vazut ca iese da nu stiam cum sa ma exprim:P.
Si inca o intrebare…Am tastatura scoasa din el cu tot cu mufa…N-am apucat sa ma uit ca lumea…Ca azi l-am primit si am fugit la munca…Unde intra mufa de la tastatura? Ma gandesc ca e ceva simplu ...
Adica nu mai e la locul ei??? Tastatura se pune la locul ei daca e asa. Mufa (panglica) se infige in interior, dar imi vine greu sa cred ca l-ai cumparat asa…
Daca e o tastatura suplimentara, nu poate fi decat USB si atunci se infige intr-unul din porturile USB.
)Tastatura era scoasa din el…I-am zis eu celui care mi l-a trimis din SUA sa ii scoata tastatura pentru a parea ca este un laptop stricat (deh…o factura mai mica=>TVA mai mic!:P).Am rezolvat-o…trebuia sa scot air portul si sa desfac 2 surubele…:) Am rezolvat-o si cu adaptorul de priza..1 buc. = 30.000
Faza naspa e ca am vazut acasa ca nu am la un buton de la tastatura (la ESC) clemele alea 2 de prindere:( Si mai imi lipseste un piciorus de sub Ibook…:( Crezi ca pot gasi undeva asa ceva?Alex
cati mm trebuie sa aiba piciorusul inaltime ? Sa ma uit ce am.
Sfatul meu - daca e subtire rau - e sa iti o garnitura de cauciuc (de la ferometal) de grosimea respetiva, o tai sa “semene” si o lipesti cu superglue/picatura/poxi* acolo. Nu se uita nimeni sub iBook sa vada ca e urata.
Imi trebuie clema din mijloc pentru butonul de Escape…Care e mai ingusta…Cred ca stiti cum arata asa ca nu are rost sa intru in detalii…Am mutat discutia asta in alta parte pentru ca deja nu mai eram pe titlu thread-ului!:) http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/1755/