Sunetul tastelor in headset
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Focsani
Macuser din: 24.08.08

Am folosit iphone-ul de cele mai multe ori in Silent Mode. Cand am folosit profilul normal si am folosit castile, am observat ca sunetul pe care il face cand tastezi e diferit fata de cel care il face cand nu e conectat la casti. Mai pe sleau: Fara casti face un “click”. Cu headset face un “fas” destul de enervant. Keypad-ul de la telefon de exemplu e la fel in ambele moduri, la fel ca celelalt sunete.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08

Sincer, nu am inteles prea bine care e problema.. fas enervant? s-ar putea sa fie sparta membrana castilor.. dar daca zici ca tastele normale scot acel ‘‘click’’ caracteristic.. chiar nu imi dau seama ce ar putea fi.. ti se pare doar

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Atunci cand tastezi ceva: SMS, link in safari, in mod normal ele fac un click, caracteristic tastelor, nu? Ei atunci cand ai casti, suna exact la fel? La mine nu, dar asta doar la tastatura. E updatat la ultimul firmware si am incercat cu un set diferit de casti. Tot asa face.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Andrei,
renunţă de tot la sunetul “tastelor”. Pentru mine este un convenient.

Settings>Sounds>Keyboard Clicks-OFF

Mie mi se aude acelasi tip de click si cand folosesc castile, si cand nu le folosesc.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Doar intrasem de doua ori pe acolo, dar n-am vazut ultima setare. Mersi mult.