Am inteles ca e grafician, deci Adobe CS2 Premium. Si mai am o sugestie, poate-mi zice cineva: daca Freehand tot nu se mai fabrica, de ce nu e la liber? Adica: mai exista drepturi proprietare asupra softului? Sau CS2+Web collection. Cred ca intra in suma!
Chiar, daca folosesc Freehand MX 2004 (Eu am MX simplu), ma ia cineva de ciuf?
Am inteles ca e grafician, deci Adobe CS2 Premium. Si mai am o sugestie, poate-mi zice cineva: daca Freehand tot nu se mai fabrica, de ce nu e la liber? Adica: mai exista drepturi proprietare asupra softului? Sau CS2+Web collection. Cred ca intra in suma!
am premoniția că vine miliția…
depinde cine toarnă
Si mai am o sugestie, poate-mi zice cineva: daca Freehand tot nu se mai fabrica, de ce nu e la liber? Adica: mai exista drepturi proprietare asupra softului?
Sigur că există, acum Freehand este proprietatea Adobe, şi va fi aşa indiferent dacă se vor mai lansa sau nu alte versiuni.
Ca fapt divers, Adobe a angajat un Product Manager pentru Freehand, ceea ce poate să însemne că fie continuă programul, fie acest Manager este însărcinat cu închiderea prăvăliei la sfârşit…
Hm, mi se pare cam incorect. De vindut, nu-l mai vînd, da’ de protejat, îl protejeaza.
Păi dacă un tată își părăsește copilul / copiii, înseamnă că automat îi neglijează? Îi pune fostei soții, după posibilități, ceva bani în cont. Nu se știe niciodată... Uneori revine pocăit la vechiul cămin, iar unele - cum să le zic - chiar îi primesc înapoi.
Nu se știe niciodată...
pai daca ar fi asa, si 9.2 ar fi free, si nu e…nu?