Vezi că UPS-ul ăsta nu cred că duce un Quad + monitor. Sursa de la Quad are vreo 1200 W. În specificaţiile tehnice Apple, văd menţionat un curent maxim de 5A la 220V, adică 1100W, în timp ce UPS-ul ăla are puterea maximă de 800W. Şi n-am mai pus monitorul, HD extern…
1. mai simplu, de ce nu ceri o oferta de pret de la toti dealerii, se poate oferi unul sa iti dea pret mai mic, la urma urmei iei foarte multe..
2. nu depaseste 8000 de care spuneai?
3. daca nu ai nevoie de soft pt mac…atunci 3 nu isi are rostul
Ba da, depaseste dar daca mai scazi hdd, ram si pl. video care vin standard nu depaseste cu mult. Iau si soft dar aia e alta mancare de peshte. Il ia cineva de afara (ceva combinatii de-ale sefilor mei). Si normal ca o sa cer oferta si de la altii.
Vezi că UPS-ul ăsta nu cred că duce un Quad + monitor. Sursa de la Quad are vreo 1200 W. În specificaţiile tehnice Apple, văd menţionat un curent maxim de 5A la 220V, adică 1100W, în timp ce UPS-ul ăla are puterea maximă de 800W. Şi n-am mai pus monitorul, HD extern…
Am ales ups-ul asta de pe site-ul APC http://www.apcc.com/tools/ups_selector/index.cfm . Este acolo un selector care iti propune o sursa in f-ctie de sistemul pe care-l ai. Mai verific o data, 10x.
pentru monitor nu are neaparata nevoie de UPS, dar pentru masinarie da!!
Chiar asa! Ti-ai ales un monstru. Ce faci cu el?
Bai, fratilor, imi curg balele. E un monstru!
Eu, unul, as renunta la placa grafica (numai daca nu cumva vrei sa joci Quake 4!)